k_valkanov33 този път обаче избара страшен подпис.Да му се прииска на човек е 92 та да грабне една червена трента тре.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениети докато ми извиеш ръката аз ще съм те смлял от бой?
Comment
-
Убо че жените ги няма, че ще ви се смеят с тая пръчица.
Та кат казах жени, де са келешлите тази вечер?Нещо пак са в липса, Мирелка я няма стана няколко вечери, нещо почва да ме съмнява...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеk_valkanov33 този път обаче избара страшен подпис.Да му се прииска на човек е 92 та да грабне една червена трента тре.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениетва знаеш ли откога ми е мечтаAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеДавай да правим една машина на времето,че и на мен ми се иска една нова,да отида да си я взема от магазина и да и запаля гумите
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеТо имало и дами у тоя форум бе
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеоп някой буден?!
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАми нали все някой трябва да ни отсрами... А ти де работиш!?
Comment
Comment