Добър ден и от мен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Колеги/колежки , стига с тия лични, пишете направо в темата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКолеги/колежки , стига с тия лични, пишете направо в темата.какви лични? Ти май нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКолеги/колежки , стига с тия лични, пишете направо в темата.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКого визираш?.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеДобра да бъде на всички. Аз си зяпам филм4е, хапвам чипс и една забъркана ментичка има с много леддо мен и... нека ми е зле а?164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАко е живот и здраве утре вечер се виждам размазан в някоя дискотека в БГ.
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАко е живот и здраве утре вечер се виждам размазан в някоя дискотека в БГ.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПо обед кацам.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment