If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма лошо,който каквото си го кефи,аз съжалявам само за едно,че 33-ките са толкова годинки,но въпреки това съм с намерине да си взема поне една,много й се кефя на тая кола.Ай наздраве....
Няма лошо,който каквото си го кефи,аз съжалявам само за едно,че 33-ките са толкова годинки,но въпреки това съм с намерине да си взема поне една,много й се кефя на тая кола.Ай наздраве....
Аз вече съм на количка ама като си казал... наздраве
Какво като е на годинки, ако си я намериш по-запазена и ти да си я стегнеш....
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Аз вече съм на количка ама като си казал... наздраве
Какво като е на годинки, ако си я намериш по-запазена и ти да си я стегнеш....
Абе на мен годинките не ми пречат чак толкоз,ама от новото по-добро няма.Аз си го харесвам модела,той ме запали по Алфите.Хубава е количката нищо,че е стара.
Аз не бях толкова запален фен на марката, но като се качих в моята и казах, че това е колата която най-много ми отива и ми е най удобна
И аз бях така преди да се кача в на чичо ми Алфата,по пътищата лошо ми ставаше,ако мерна някъде Алфа,а за мараката хич не щях и да чуя,ама сега пея друга песен...
И аз бях така преди да се кача в на чичо ми Алфата,по пътищата лошо ми ставаше,ако мерна някъде Алфа,а за мараката хич не щях и да чуя,ама сега пея друга песен...
Много правилно го бяха казали в една тема, че Алфа е кола за хора с различно мислене и идеали за автомобил
И досега който се е качил в нея не е казал лоша дума. Не говоря специално за моята а за модела като цяло.
Много правилно го бяха казали в една тема, че Алфа е кола за хора с различно мислене и идеали за автомобил
Съгласен съм! Имаше и едно:Алфа Ромео е начин на живот!Интересното е че по другите форуми на други марки няма такава активност,като в тоя...
ЕДИТ:Аз съм стигнал до заключението че против Алфа Ромео се говори наизуст,в един момент излиза,че никой от противниците на тази марка не се е качвал в Алфа Ромео.Всеки вика разваля се ,а у ,скъпи ремонти,части и т.н.,ама като ги попиташ на колко Алфи са платили ремонта седят и те гледат като теле в такейсе.Аз не се връзвам на приказки от рода: "Голфа е по-добрия избор","Алфите не струват" и т.н ,всеки си има своята истина и право да избира.
Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 02:11.
Основание: .
Съгласен съм! Имаше и едно:Алфа Ромео е начин на живот!Интересното е че по другите форуми на други марки няма такава активност,като в тоя...
Не знам как е по другите форуми, но на мен ми харесва марката, защото аз обичам да съм различен от масата хора, и се кефя като минавам по улиците и като видя някоя Алфа, и как хората се заглеждат. Това ме изпълва
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Не знам как е по другите форуми, но на мен ми харесва марката, защото аз обичам да съм различен от масата хора, и се кефя като минавам по улиците и като видя някоя Алфа, и как хората се заглеждат. Това ме изпълва
Comment