Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
    Като ги махнат друго ще измислят,ама да ги махат,аз искам Монреал и 8С....нещо от рода на 2,5 ли ти е в мислите?
    Монреал-а много скъп, ами или 2.5 или 3.2 ще видим как е кризата
    Alfa 156 1,6 TS ex
    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
      Монреал-а много скъп, ами или 2.5 или 3.2 ще видим как е кризата
      Че е скъп,скъп е,ама е убиец.......виж и за 3,7....няма да откажа и една 159-ка 1750 Тби

Comment

Че е скъп,скъп е,ама е убиец.......виж и за 3,7....няма да откажа и една 159-ка 1750 Тби
        Май взехме да се капем хехе
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Кво ще кажиш за Брера?

Comment

Кво ще кажиш за Брера?
            Много доволна, но аз съ, си фен на 156
            Alfa 156 1,6 TS ex
            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Много доволна, но аз съ, си фен на 156
              Няма лошо,който каквото си го кефи,аз съжалявам само за едно,че 33-ките са толкова годинки,но въпреки това съм с намерине да си взема поне една,много й се кефя на тая кола.Ай наздраве....

Comment

Няма лошо,който каквото си го кефи,аз съжалявам само за едно,че 33-ките са толкова годинки,но въпреки това съм с намерине да си взема поне една,много й се кефя на тая кола.Ай наздраве....
                Аз вече съм на количка ама като си казал... наздраве
                Какво като е на годинки, ако си я намериш по-запазена и ти да си я стегнеш....
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Аз вече съм на количка ама като си казал... наздраве
                  Какво като е на годинки, ако си я намериш по-запазена и ти да си я стегнеш....
                  Абе на мен годинките не ми пречат чак толкоз,ама от новото по-добро няма.Аз си го харесвам модела,той ме запали по Алфите.Хубава е количката нищо,че е стара.

Comment

• Аз не бях толкова запален фен на марката, но като се качих в моята и казах, че това е колата която най-много ми отива и ми е най удобна
                    Alfa 156 1,6 TS ex
                    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Аз не бях толкова запален фен на марката, но като се качих в моята и казах, че това е колата която най-много ми отива и ми е най удобна
                      И аз бях така преди да се кача в на чичо ми Алфата,по пътищата лошо ми ставаше,ако мерна някъде Алфа,а за мараката хич не щях и да чуя,ама сега пея друга песен...

Comment

И аз бях така преди да се кача в на чичо ми Алфата,по пътищата лошо ми ставаше,ако мерна някъде Алфа,а за мараката хич не щях и да чуя,ама сега пея друга песен...
                        Много правилно го бяха казали в една тема, че Алфа е кола за хора с различно мислене и идеали за автомобил
                        И досега който се е качил в нея не е казал лоша дума. Не говоря специално за моята а за модела като цяло.
                        Last edited by benji_gb; d.m.y г., 02:04.
                        Alfa 156 1,6 TS ex
                        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Много правилно го бяха казали в една тема, че Алфа е кола за хора с различно мислене и идеали за автомобил
                          Съгласен съм! Имаше и едно:Алфа Ромео е начин на живот!Интересното е че по другите форуми на други марки няма такава активност,като в тоя...

ЕДИТ:Аз съм стигнал до заключението че против Алфа Ромео се говори наизуст,в един момент излиза,че никой от противниците на тази марка не се е качвал в Алфа Ромео.Всеки вика разваля се ,а у ,скъпи ремонти,части и т.н.,ама като ги попиташ на колко Алфи са платили ремонта седят и те гледат като теле в такейсе.Аз не се връзвам на приказки от рода: "Голфа е по-добрия избор","Алфите не струват" и т.н ,всеки си има своята истина и право да избира.
                          Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 02:11. Основание: .

Comment

Съгласен съм! Имаше и едно:Алфа Ромео е начин на живот!Интересното е че по другите форуми на други марки няма такава активност,като в тоя...
                            Не знам как е по другите форуми, но на мен ми харесва марката, защото аз обичам да съм различен от масата хора, и се кефя като минавам по улиците и като видя някоя Алфа, и как хората се заглеждат. Това ме изпълва
                            Alfa 156 1,6 TS ex
                            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Не знам как е по другите форуми, но на мен ми харесва марката, защото аз обичам да съм различен от масата хора, и се кефя като минавам по улиците и като видя някоя Алфа, и как хората се заглеждат. Това ме изпълва
                              Точно така е!

Comment

Точно така е!
                                Аз прекратявам спама за тая вечер, че работа ме чака. Лека нощ и до утре
                                Alfa 156 1,6 TS ex
                                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Working...
                                X