If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко сте се поокапали в писането и не ми се чете.Някой ще разкаже ли на кратко какво става тук?
Освен,че са жилки спамерите са и много хитрички,като разбраха че излизам на лов се покриха добре.
За което мога само да ги поздравя
Малко сте се поокапали в писането и не ми се чете.Някой ще разкаже ли на кратко какво става тук?
Освен,че са жилки спамерите са и много хитрички,като разбраха че излизам на лов се покриха добре.
Пишем си за ЖТД-та и комбита, колега
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Става въпрос че от ЖТД до ТС за 100 000км си спестил 8 000лв от разхода на гориво..и в момента коментираме 156!
Еми тук се изложих!Не знам за какво точно говоря!Само знам че има 3 варианта (заводски)
Ами този цвят е доста рядко явление. Виждал си но не ти е правило впечатление. Една приятелка имаше такава.
А аз този цвят го оприличавам на млечно синьо, даже не съм и сигурен дали се казваше така.
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
За цвят на Алфа Ромео само Алфа Россо. И черния цвят,въпреки,че на 156 сребърното й ходи....
В обобщение за кола от марката Алфа Ромео - червен и черен.А също и сребърния на 156.
Comment