If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С танка разбира се!!!Видях, задната дясна гума му е спаднала.Събери си нещата за лов слез да удариш 2-3 помпи,аз идвам с БДЖ-то.
Нещата са натоварени от снощи,всичко е 6.Списъка къде е,да не го забравиш у вас?Нема се притесняваш за гумата на танка ще я напомпим,отивам даже... удари една шайба като наближиш да те посрещна,че може голф племето да те нападне,като видат Алфа и стават агресивни.
Ти тепърва ше помпиш ли бре.Аз мислех,че си свършил.
А,като заговори за агреесивното племе без обещание за полицейски ескорт никъде няма да тръгна.Чувал съм за тях какви ли не неща.
Ти тепърва ше помпиш ли бре.Аз мислех,че си свършил.
А,като заговори за агреесивното племе без обещание за полицейски ескорт никъде няма да тръгна.Чувал съм за тях какви ли не неща.
Гумата е готова.Ще те чакам с танка и една малка армия,която я ползвам да се придвижмач из града,че има обявена награда за главата ми откакто написах на табелата та Асеновград:Алфа Ромео Рулззз...
На тази армия може ли да и се има доверие?Да не са някои провукатори и вместо да те пазят да те издадат?
Може спокойно,досега армията имала няколко битки с голфаджиите.....племето си тръгна без бая лепенки и конете им рязко паднаха и сега не се закачат,че ако им свалим и другите лепенки става лошо....
коя дава най-много мощ?Дай повечко.Аз ще ги върна.Обещавам.
Ама да напишеш и упътване как и къде да ги лепна,че от незнание да не получа обратен ефект.
коя дава най-много мощ?Дай повечко.Аз ще ги върна.Обещавам.
Ама да напишеш и упътване как и къде да ги лепна,че от незнание да не получа обратен ефект.
Мощността е почти еднаква,ще ти прата колонки и касфон от 30лв. и ксенон от 10лв направо ще летиш..ЧЕСТНО....значи лепят се по вратите,предното и задното стъкло и може и потавана....фолио имаш ли или да пращам?
Какво фолио ми трябва?А трябва ли да има симетрия между лепенките или да ги лепя както ми дойде.Носи се слух,че ако е обърната и се удвояват динамичните свойства на самата лепенка,което според мен не е никак зле.Да знаеш нещо повече по въпроса?
И аз чувал този слух,мисля че става...симетрия не трябва,ако е без симетрия вадиш по още 50 коня на лепенка.....фолиото задължително де е от най-евтиното,при по-скъпото се губят коне...
Comment