Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
    по-полека,аз ти казах една врата да разбиеш,пък ти бунта всички в тая къща....

Comment

• Ентусиазиран съм....
      Да не искаш да ми кажеш,че няма други?

Comment

Ентусиазиран съм....
        Да не искаш да ми кажеш,че няма други?
        Не знам,ама готов ли си за лов?Списъка къде е?С танка или с Б.Д.Ж.-то ще ходим?

Comment

• С танка разбира се!!!Видях, задната дясна гума му е спаднала.Събери си нещата за лов слез да удариш 2-3 помпи,аз идвам с БДЖ-то.

Comment

С танка разбира се!!!Видях, задната дясна гума му е спаднала.Събери си нещата за лов слез да удариш 2-3 помпи,аз идвам с БДЖ-то.
            Нещата са натоварени от снощи,всичко е 6.Списъка къде е,да не го забравиш у вас?Нема се притесняваш за гумата на танка ще я напомпим,отивам даже... удари една шайба като наближиш да те посрещна,че може голф племето да те нападне,като видат Алфа и стават агресивни.

Comment

• Ти тепърва ше помпиш ли бре.Аз мислех,че си свършил.
              А,като заговори за агреесивното племе без обещание за полицейски ескорт никъде няма да тръгна.Чувал съм за тях какви ли не неща.

Comment

Ти тепърва ше помпиш ли бре.Аз мислех,че си свършил.
                А,като заговори за агреесивното племе без обещание за полицейски ескорт никъде няма да тръгна.Чувал съм за тях какви ли не неща.
                Гумата е готова.Ще те чакам с танка и една малка армия,която я ползвам да се придвижмач из града,че има обявена награда за главата ми откакто написах на табелата та Асеновград:Алфа Ромео Рулззз...

Comment

• На тази армия може ли да и се има доверие?Да не са някои провукатори и вместо да те пазят да те издадат?

Comment

На тази армия може ли да и се има доверие?Да не са някои провукатори и вместо да те пазят да те издадат?
                    Може спокойно,досега армията имала няколко битки с голфаджиите.....племето си тръгна без бая лепенки и конете им рязко паднаха и сега не се закачат,че ако им свалим и другите лепенки става лошо....

Comment

• Я прати някоя лепенка.Не за друго ами да не ви занимавам,а направо да прелетя през засадата на агресивната групичка.

Comment

Я прати някоя лепенка.Не за друго ами да не ви занимавам,а направо да прелетя през засадата на агресивната групичка.
                        Каква? Момо? SPARCO? RACING? NOS? ОZ? K&N?

Comment

• коя дава най-много мощ?Дай повечко.Аз ще ги върна.Обещавам.
                          Ама да напишеш и упътване как и къде да ги лепна,че от незнание да не получа обратен ефект.

Comment

коя дава най-много мощ?Дай повечко.Аз ще ги върна.Обещавам.
                            Ама да напишеш и упътване как и къде да ги лепна,че от незнание да не получа обратен ефект.
                            Мощността е почти еднаква,ще ти прата колонки и касфон от 30лв. и ксенон от 10лв направо ще летиш..ЧЕСТНО....значи лепят се по вратите,предното и задното стъкло и може и потавана....фолио имаш ли или да пращам?

Comment

• Какво фолио ми трябва?А трябва ли да има симетрия между лепенките или да ги лепя както ми дойде.Носи се слух,че ако е обърната и се удвояват динамичните свойства на самата лепенка,което според мен не е никак зле.Да знаеш нещо повече по въпроса?

Comment

• И аз чувал този слух,мисля че става...симетрия не трябва,ако е без симетрия вадиш по още 50 коня на лепенка.....фолиото задължително де е от най-евтиното,при по-скъпото се губят коне...

Comment

Working...
                                X