Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЗдрасти.Кво става?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеми ровя се из нета да убия време,вас като ви гледам по цял ден спамите.нещо интересно...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНяма нищо интересно.Спамим щото ни е ударил яко мързела,ама тва скоро мисля да се промени.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениев смисъл как да се промени,какво имаш впредвид
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеВ смисъл,че ще почвам работа,тва го разправям от бая време,ама е крайно време да стане.Не съм намерил нещо конкретно,но търся...Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебраво,тва много хубаво че имаш желание дасе трудиш,но ако ме питаш мене трябва да има закакво да работиш.в смисъл да взимаш добри пари
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЕ то в началото може и за по-малко и постепенно,никой не е почнал отгоре...Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениесамо да нестане така че почваш на малко и продължаваш с малкото че тогава
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеи при мене е така,почнах на малко са ми вдигна малко парите ма все нестигат пустите
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениекато имаш повечко пари и харчиш на воля,а кат знаеш че имаш малко и несе луташ толкоз по кафета,ресторнти,дискотеки
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеТука си прав,ама и многото пари не водят до нищо добро...Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
Comment