Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
    Ама , не .. ще ти я снимам даже
    Супер каква е
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Аз снощи минах на червено на първа видях че няма никой и минах и завивам и кои мислите чакат - ченгетата...И хоп палка да ама няма кой да им спре И трагнаха с Астричката, 2-90 Км, 3- 140 и чаооо
      ще ти пратат честитка за 200лв. дето не си спрял.

Comment

Аз снощи минах на червено на първа видях че няма никой и минах и завивам и кои мислите чакат - ченгетата...И хоп палка да ама няма кой да им спре И трагнаха с Астричката, 2-90 Км, 3- 140 и чаооо
        КРАЙ

Comment

• Като прочетох тука , първа , втора , трета .. там някви такива ..

Спомням си , един приятел с мустанг от 2003-та , на първа правеше 100 ...

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
            ще ти пратат честитка за 200лв. дето не си спрял.
            Няма как да стане Използвам моя метод който вече няколко пъти е без отказен...Срещу тях на дълги а след тях изключвам фарове и габарити и просто изчезвам и след 300-400 метра пак цъкам и адреналина на макс
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Comment

• Живко , кога си в София ?
                Изглеждаш ми шофьор по моите стандарти

Comment

Няма как да стане Използвам моя метод който вече няколко пъти е без отказен...Срещу тях на дълги а след тях изключвам фарове и габарити и просто изчезвам и след 300-400 метра пак цъкам и адреналина на макс
                  Тва е идея,моята идея е да сложа доработка едно ключе с което да включвам и изключвам светлините на задния номер.И вечерта ходи го виж.

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                    Живко , кога си в София ?
                    Изглеждаш ми шофьор по моите стандарти
                    Всички ми викат Рейсера...Направо ги побърквам Щом на два пъти скъсах гъза на Аudi R 8 420 коня
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Всички ми викат Рейсера...Направо ги побърквам Щом на два пъти скъсах гъза на Аudi R 8 420 коня
                      Как по точно,че сега вече ме заинтригува?

Comment

Той знаеше ли , че се дърпате , нещо , у-а ?

Че моя приятел с алфата дето беше

Alfa Romeo 145. 1.4 Twin Spark се бягаше с BMW М6 , ама оня не знаеше ..

Comment

• Ама единия е от Нова Загора , а другия е от Стара Загора

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            Как по точно,че сега вече ме заинтригува?
                            Ауди-то е било с 4 спукани гуми,дръпната ръчна и при дръпката е било загасено. Като биеш голф тогава се хвали,щото голфа е непобедим.

Comment

• Дам определено знаеше че се състезаваме
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                                Ауди-то е било с 4 спукани гуми,дръпната ръчна и при дръпката е било загасено. Като биеш голф тогава се хвали,щото голфа е непобедим.
                                Не му е в класа ..

Дебни там тия Пасати , 1.8 Т , или дизелите TDI , там червени букви , 4 motion и някви такива ..

И все пак , алфата си е алфа ..

Comment

Working...
                                X