If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разглобих 2 миялни машини , че тва ми е заръчно да правя ..
Изкарах всички крушки и някви такива неща ..
Гледам ,че турбината дето е отдолу е лека , пластмасова , и като глеадм някакво малко моторче я движи ..
Страх ме е да не изгоря захранването , щото е 1 киловат , и после с 450W примерно няма да си захраня само процесора ..
ВСЕ ЕДНО ..
5 крушки и 2 диода вече заминаха ..
Много е силно подаването от USB порта , не знам защо ..
Ще вземеш да направиш някоя беля че после майка ти ще те
Няма ..
Тя не ми се меси в работите
Спомням си как преди време (7-8 годишен) имах от тия количките дето бяха на писта , там с релса , и се движеха по нея.
И бях извадил количките , ама нали са много прости вървяха само напред ..
И дистанционното което е към пистата , за токоподаване към релсите и от там към количките ги бях разкачил , и закачил за количките ..
После едни батерии към дистанционното и ги бях направил само дистанционно и количка , един по-дълъг кабел и да се движат ..
Ама само напред .. ех.
Разглобих 2 миялни машини , че тва ми е заръчно да правя ..
Изкарах всички крушки и някви такива неща ..
Гледам ,че турбината дето е отдолу е лека , пластмасова , и като глеадм някакво малко моторче я движи ..
Страх ме е да не изгоря захранването , щото е 1 киловат , и после с 450W примерно няма да си захраня само процесора ..
ВСЕ ЕДНО ..
5 крушки и 2 диода вече заминаха ..
Много е силно подаването от USB порта , не знам защо ..
Ми за това с какво си се занимавал неска и с това какво се опитващ да направиш
Мерак ми е ..
Винаги съм искал да направя нещо дето другите не правят .. нещо нестандартно.
И все пак ...
Не знам дали ще има достатъчно много ток , за да върти турбината , но пък този който имам е достатъчно силен да гори малки крушки и диоди ..
А преди време USB-то ми беше с реголируеми волтажи , сега нещо се е объркало ..
Мистерия ..
Аз си имам една платка тука , на нея съм слагал кви ли не неща , само и само да обират излишния ток ,че два диода да светят и да не изгорят ..
Мале .. болен съм!!!!!
Мерак ми е ..
Винаги съм искал да направя нещо дето другите не правят .. нещо нестандартно.
И все пак ...
Не знам дали ще има достатъчно много ток , за да върти турбината , но пък този който имам е достатъчно силен да гори малки крушки и диоди ..
А преди време USB-то ми беше с реголируеми волтажи , сега нещо се е объркало ..
Мистерия ..
Аз си имам една платка тука , на нея съм слагал кви ли не неща , само и само да обират излишния ток ,че два диода да светят и да не изгорят ..
Мале .. болен съм!!!!!
Comment