If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами кво да ти кажа 12% съм сигуренДостатъчни ли са
Няма се притесняваш и аз не знам дали 12% са достатъчно Всичко е готово за Моновете нали?Музика?Якето ти?С коя кола ще ходим?Сандвичи?БК?Питам да не стане някой гах...
Няма се притесняваш и аз не знам дали 12% са достатъчно Всичко е готово за Моновете нали?Музика?Якето ти?С коя кола ще ходим?Сандвичи?БК?Питам да не стане някой гах...
Няма вече сме на път.....Уффффф За малко да забравя.Фотоапарат има ме ли бре?Нали и някоя снимка трябва си направим по пътя освен
Твоя ли ще вземем или моя?Моя е със сайбър шот и е със заредена батерия!
Кво да ти кажа...ше звема моя.Вече ми става неудобно,твоята кола,твоята флашка,първите 3 песни ти каза кои да са,ти намери БК,ти направи сандвичите и сега ако вземеш и фотото....Аз като куфар ли само ще се разкарвам
Кво да ти кажа...ше звема моя.Вече ми става неудобно,твоята кола,твоята флашка,първите 3 песни ти каза кои да са,ти намери БК,ти направи сандвичите и сега ако вземеш и фотото....Аз като куфар ли само ще се разкарвам
Абе не е баш така,ти качи песните,ти ще дойдеш до нас.....ай вземи ти твоя,а аз моя така ще направим повече снимки.....пък и не се чувствай като куфар,все пак ще сме двама и времето ще върви,ще лафим,ще пием и така...
ПП:Не беше ли твоята флашка,моята е купих преди 2-3 седмици?
Абе не е баш така,ти качи песните,ти ще дойдеш до нас.....ай вземи ти твоя,а аз моя така ще направим повече снимки.....пък и не се чувствай като куфар,все пак ще сме двама и времето ще върви,ще лафим,ще пием и така...
ОК Направо
Другата седмица и палим.
Айде да видим какво ще каже шефа
Comment