If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така излена,ама той от кога стана старшия като много от пишещите тук пишем от бая време,аз лично от далечната 157стр. и като гледам последните 200 страници темата бая се отклони от това което беше.Преди тази тема не се използваше за трупане на мнения,но от известно време се пускат постове е така за спорта колкото да си вдигнат мненията и някой като се обади,като им каже тва в лицето и "Новаците да да са по-кротки"....еми съжалявам ама не става така,всеки има право да пише тук и също така да пише квото си иска.
Кво са , никой не пише , мен ми е кеф да си праскам ей така мнения ..
И кво .. пак някой ще дойде след 30 минути да ми се кара що пиша 14 поста един след друг , и съм ПРЕЧИЛ ей така с безсмислените мнения .. Пародия!
Това е СПАМ тема , няма идея , просто се пише ..
Мога да напиша
"Обичам пържени картофки"
а преди мен да си говорите за студен ядрен синтез ..
Имам пълното право да не се интересувам , да се включвам и изключвам от разговор , след като никакви изрични правила не ме задължават или ограничават ..
Това е СПАМ тема , няма идея , просто се пише ..
Мога да напиша
"Обичам пържени картофки"
а преди мен да си говорите за студен ядрен синтез ..
Имам пълното право да не се интересувам , да се включвам и изключвам от разговор , след като никакви изрични правила не ме задължават или ограничават ..
Не мислиш ли че мъъъъъъъъъничко злоупотребявате с това "спам тема"?
Ами то от такива като теб човек не може да се дореди колега.Пък и нищо не може да каже защото ти си пишеш сам.
Кво бе , не е имало никой да пише ..
Като си има , ония като си пишат за БИВ , БМВ , ТТ (тая тема сигурно ..) и не им преча ..
Като няма никой си праскам колкото искам ...
Ще седне да ми обяснява той какво мога и не мога да пиша и колко да пиша в ТЕМА ЗА СПАМ ..
Хахахаха
[/quote]
Колега ти и до сега не можа да разбереш че не съм "той" а "тя"
Мога да държа сметка на който искам , но не да ми казва , че аз не мога да пиша така ..
И явно НОВАТА Алфистка (нищо лично към нея) е преценила , че Аз съм я обидил , с някакъв по-остър тон съм си написал мнението ..
Извинявам се , от там тръгна всичко ..
Аз съм написал поста по начин , по който може да се разбере , че е майтап..
Всеки за да е СТАРШИ е първо НОВАК ..
Айде ..
Като си има , ония като си пишат за БИВ , БМВ , ТТ (тая тема сигурно ..) и не им преча ..
Ще седне да ми обяснява той какво мога и не мога да пиша и колко да пиша в ТЕМА ЗА СПАМ ..
Хахахаха
Колега ти и до сега не можа да разбереш че не съм "той" а "тя"[/QUOTE]
НЯКОЙ .. човек ..
Не държа да отбелязвам конкретно за момче или момиче говоря.
Направил съм си труда да го разбера няколко страници по-назад. Спокойно.
Ти си просто ПОТРЕБИТЕЛ .. това е като някои длъжности примерно ,дето нямат род ..
НЯКОЙ потребител ..
Той - като потребител.
Не те гледам като лице на улицата и да кажа "я тая"
Тука сме потребители!
Ами то от такива като теб човек не може да се дореди колега.Пък и нищо не може да каже защото ти си пишеш сам.
Хахахаха
Леко , иронията , леко ..
Ядосвам се , че седнал НЯКОЙ (без да обиждам който и да е) да ми казва колко мога и какво да пиша в ТЕМАТА ЗА СПАМ ?!
Бе , осъзнайте се за коя тема говорите ..
Мен ми е все едно колко поста имам , тва , че ги броя ми е просто ей така , колкото да пиша нещо , а не да пиша емотиконки , както е било практика преди 230 страници ПРИМЕРНО ..
И ВСЕ ПАК - ТЕМА ЗА СПАМ Е ... , осъзнайте се ..
Вие тука , модератори в сянка ...[/quote]
Не виждам само къв ти е проблема с колежката,каза си момичето мнението и щото ви ти го каза в очите ти заялютя нали?
Не , напротив ..
Ама тя ме е разбрала грешно!
ОТ там дойде проблема.
Нека се върне няколко страници да види и за какво служат емотиконките ..
Тва е друг начин да се вкара малко емоция и някакво чувство сред буквите.
Странни сте .. коалирахте се де :]
Comment