If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа безсъзнание я слез долу и напрай едно бясно кръгче с Пунтака и ще видиш как ще се разсъниш
Абе малко ми е далече Пунтака на около 12часа каране по магистрала и 5 часа път с ферибот та трудно е за кръгчетаДнеска много се запалих да реставрираме напълно на дядо ми мотора та сигурно за това.
Абе малко ми е далече Пунтака на около 12часа каране по магистрала и 5 часа път с ферибот та трудно е за кръгчетаДнеска много се запалих да реставрираме напълно на дядо ми мотора та сигурно за това.
Продаден може би...
Ми тогава слизай долу да подгряваш свещите на Алфонса
Абе от къде този ентусиазъм
Продаден може би...
Ми тогава слизай долу да подгряваш свещите на Алфонса
Абе от къде този ентусиазъм
Не продаден вечно мои си е маика ми ми го взе
Алфата па е за ремонт
Ентусиазма доиде от там че не знаех какво имам в гаража си!Е тва е липсват ми 5-6 части боядисване на предния калник и става 1към1 като на снимката!Ама много трудно се намират части за мотор 1951 година
Не продаден вечно мои си е маика ми ми го взе
Алфата па е за ремонт
Ентусиазма доиде от там че не знаех какво имам в гаража си!Е тва е липсват ми 5-6 части боядисване на предния калник и става 1към1 като на снимката!Ама много трудно се намират части за мотор 1951 година
Е па ти пеш си останал така ли
Иначе какъв е мотора...
Е па ти пеш си останал така ли
Иначе какъв е мотора...
Не пеш ама Алфата реве за носачи (купени ама няма кои да ги смени) термостат и предна броня , че сега е като от някои екшън филм след дълго преследване и блъскане
А мотора е AWO 425 Tourist 250кб.см. производство 1951г.
Интересното е че по принцип не обичам мотори и нямам А категория ама скуката прави чудеса
Не пеш ама Алфата реве за носачи (купени ама няма кои да ги смени) термостат и предна броня , че сега е като от някои екшън филм след дълго преследване и блъскане
А мотора е AWO 425 Tourist 250кб.см. производство 1951г.
Интересното е че по принцип не обичам мотори и нямам А категория ама скуката прави чудеса
Comment