Първоначално публикувано от fnt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеEй тия са, но това е англииската кола на която бяха.....чудя се на черната ли ще тичат повече, или на червено бялата......на черната хромираната лайсна ще изпъква много....
ПП: Иначе колко цола са и колко ти седнаха и от англия са нали? Ако искаш да не казваш публично пиши и на лично!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеEй тия са, но това е англииската кола на която бяха.....чудя се на черната ли ще тичат повече, или на червено бялата......на черната хромираната лайсна ще изпъква много....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМи сложи ги на едната снимки,сложи ги на другата пак снимки и сравнявай.Най-добре е мисля така.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеПП: Иначе колко цола са и колко ти седнаха и от англия са нали? Ако искаш да не казваш публично пиши и на лично!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение18 - бяха включени към червената дето я видя - с 2 чифта джанти ми я даде англичанчето......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе - от стара са....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКъсметлия съм си аз.....Ама на мене ми стига и едно черпане тип да ме повозиш малко със звяра - V6
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобрутро......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКое му е доброто?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment