If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ти що не отдаваш чест като минавам инкогнито покрай тебе и бибиткам....това че съм в Пунто не значи че съм почнал да пия вода от луците - повече да не се повтаря.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Абе ти що не отдаваш чест като минавам инкогнито покрай тебе и бибиткам....това че съм в Пунто не значи че съм почнал да пия вода от луците - повече да не се повтаря.......
Къде бе Ники
Днес не съм излизал от нас, дадах я на баща ми че имал някаква работа да си свърши, за това че не съм бил аз, иначе нали знаеш че из винаги те поздравявам
В събота към 5 следобед - ти излизаше с нафтата от вас, аз се прибирах към СТЗГ с едно бяло пунто, свирнах, ти махна плахо щото не можа да видиш кой бибка......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
В събота към 5 следобед - ти излизаше с нафтата от вас, аз се прибирах към СТЗГ с едно бяло пунто, свирнах, ти махна плахо щото не можа да видиш кой бибка......
ААаа да вечерта към 5 бях аз ходих да си пускам тотото тогава...Аз после сигурно се чудих точно кой беше просто за секунда успях да видя колата...Но все пак махнах де
И да кажа вече не е нафта сложих си добавка, а в нея има 100 % няколко грама бензин За туй че ще сядам на вашата маса в Стз
Comment