Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧенджър не е ли човек дето бачка в ченч.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧенджър не е ли човек дето бачка в ченч.....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеХА неразбирам,не съм се изразил правилно за което се извинявам.
И като ми отговаряте на мненията трябва да ме гледате в очите и да сте съсредоточени ако може......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА как се нарича човек дето не се изразява правилно??????
И като ми отговаряте на мненията трябва да ме гледате в очите и да сте съсредоточени ако може......Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА как се нарича човек дето не се изразява правилно??????
И като ми отговаряте на мненията трябва да ме гледате в очите и да сте съсредоточени ако може......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБраво - получаваш похвала пред целия строи...Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАааа ей тей Ви харесвам"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз мога да бъда и лош господар......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment