Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моя ... всичко тръгна от една правописна грешка, като Pemtiun , после взе да ме кефи
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Comment

Моя ник от чатърските ми години е друг и по-добре, че не съм с него тук Иначе МайнаКор се нарекохме няколко приятели, които свирехме заедно в няколко групи, и го изполвахме като лейбъл
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Моят го измисли дъщеричката ми - това нейният синоним за победител. Играехме някаква детска игра без да знам правилата и без да искам, спечелих. От там ...

Comment

ник

Иван - Ван - Van
          Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
          Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
          Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Нено - Нео... акто кажа как се казвам викам Нено и следва КВО??? как?/ ( абе никой ли не е чел Маминото детенце си викам аз? ) па кат кажеш Нео всичко е лесно и приятелите така ме знаят и така...
            нямам родствена връзка с Мистър Андерсън... Морфей не ми е никакъв ..... тринити няма цици и не е мой тип..... абе матрица няма ма Тони от ванто каза не ти си от Матрицата и така....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз малко със закъснение - ама все пак :
              Alfa User дойде от Beta Tester
              от там нейде се зароди тва - от ония шантави години, 'га компутурите не беха толкоз масови, и софтуера се ползваше преди да си имал шанса да си го купиш ... Ма то не че сега е по-различно
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

lyuli - люли - от Люба
                имам и още един ник рitbull_girl от времето когато гледах питбули сега гледам шнауцери
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

моя ник се зароди отдавна още от първата серия на Декстър по Картуун нетуърк (в библиотеката ) имаше двама ръба които го гонеха за да арестуват а на гърбовете им пишеше Thug#1 и Thug #2, та дълго време бях Thug, но после еволюирах в bouncer.

PS:
                  thug - бияч, мутра, ръб....
                  Bouncer - това са онези симпатично едри чичковци, които охраняват входа на дискотеките.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                    моя ник се зароди отдавна още от първата серия на Декстър по Картуун нетуърк (в библиотеката ) имаше двама ръба които го гонеха за да арестуват а на гърбовете им пишеше Thug#1 и Thug #2, та дълго време бях Thug, но после еволюирах в bouncer.

PS:
                    thug - бияч, мутра, ръб....
                    Bouncer - това са онези симпатично едри чичковци, които охраняват входа на дискотеките.
                    Да не си охрана :P
                    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                    BMW e39 facelift

Comment

и за моя )

Моя ник го измислихме с една фригидна мадама и много му се кефя, че не става за произнасяне хахахаха не става за писане, и за *** не става хахаха...а откъде знам че е фригидна е друга тема. Иначе ника си произхожда от първата буква на името ми - "т" /Теодор/ и думичката "маг", която май всички знаят.
                      Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L

Comment

Хайде и аз да пообясня, че ми писна да ми викат "Бостос"!
                        Та, аз се казвам Боян, от там ми викат Боцо, а на латиница Botso. Обаче греда! Навсякъде където се иска регистрация ника Боцо или Botso е зает. Та понеже съм Стоянов се появи и едно "с" след Боцо и се получи Боцос (Botsos).
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                        Alfa Romeo 90 2.0 '87
                        sigpic

Comment

mim - М.И.М. - абревиатура от трите ми имена, кефи ме че е многозначно и с думата мим

Мими, Миме и производните им са забранени, не важат, не се обръщам на тях
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Mиме, кога ще пием бира ?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                              Снощи.....
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                              Alfa Romeo 90 2.0 '87
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                                Първоначално публикувано от pr_00f