If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като погледнете аватара, мисля е ясно от къде идва ника
Изписвам го на български с латински букви щото другите версии навсякъде са заети, а и първоначално беше създаден на кирилица.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ама такава тема нямаше ли
Все тая - ника ми произлиза от името, но е изписан с латински букви - Кирил > Кики > Kuku
Тя си е същата, но възкръснала от пепелта .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Фен съм на Queen, от там на Фреди Меркюри, и първото ми куче /страхотен доберман/ беше Фреди, та от там е и моят ник.
Не на Фред, приятеля на Барни, нито даже на Фред Астер
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!
Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Аз понеже съм луд по Алфа Ромео,пия лекарство "alfamicin".
Продава с само със зелена рецепта
Преди бях с "alex 77",но понеже по разни форуми има много такива производни и е трудно да се регистрирам с един никнейм!
После ми хрумна това,от използвания от доста хора жаргон,"кукумицин"!
Никъде досега в някой сайт не съм имал проблеми с регистрацията!
в този форум като се създаде ника ми беше alfacholik...... тогава имах още първата ми 145ца 1,6 боксер ....... еееехх после си смених ника на сегашния ми като зех 155цата и така си ми остана
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
ако е същия за който си мисля , че говориш , където има точно този танц - казва се Сага за Викингите
Comment