Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще е тъпо, ако кажа, че въобще не пия, но е точно така.
    Вкарвам малко ирония.
    Иначе истинския ми ник от IRC или skype е cool_lover
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

произхода е ясен май....
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Като погледнете аватара, мисля е ясно от къде идва ника
        Изписвам го на български с латински букви щото другите версии навсякъде са заети, а и първоначално беше създаден на кирилица.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ама такава тема нямаше ли
          Все тая - ника ми произлиза от името, но е изписан с латински букви - Кирил > Кики > Kuku
          sigpic

Comment

Моя ник е фамилията ми написана на латиница и понеже фамилията ми е рядко срещана повечето ми познати ми казват по фамилия и от там.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
              Ама такава тема нямаше ли
              Все тая - ника ми произлиза от името, но е изписан с латински букви - Кирил > Кики > Kuku
              Тя си е същата, но възкръснала от пепелта .
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

моя дзвер(куче) се казва така.Галено му викаме Гъдьо

Comment

Гледам има доста нови потребители, та така...
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

MANGA
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Фен съм на Queen, от там на Фреди Меркюри, и първото ми куче /страхотен доберман/ беше Фреди, та от там е и моят ник.
                      Не на Фред, приятеля на Барни, нито даже на Фред Астер
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                          Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!

Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Аз понеже съм луд по Алфа Ромео,пия лекарство "alfamicin".
                            Продава с само със зелена рецепта
                            Преди бях с "alex 77",но понеже по разни форуми има много такива производни и е трудно да се регистрирам с един никнейм!
                            После ми хрумна това,от използвания от доста хора жаргон,"кукумицин"!
                            Никъде досега в някой сайт не съм имал проблеми с регистрацията!

P.S. Благодаря на "Valjo",че ми смени никнейма!
                            ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                            ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                            ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

в този форум като се създаде ника ми беше alfacholik...... тогава имах още първата ми 145ца 1,6 боксер ....... еееехх после си смених ника на сегашния ми като зех 155цата и така си ми остана
                              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                              Alfa Romeo 145 1.4 16v
                              BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от fred
                                Първоначално публикувано от Orm

Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
                                ако е същия за който си мисля , че говориш , където има точно този танц - казва се Сага за Викингите

а иначе ника ми познайте откъде идва
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X