Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• оплюването е когато кажеш нещо невярно
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Добре...
      да беше конкурс за мистър,че да споря

Russian Woman Driver
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Муахахахаххахахахаххаххаа
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Абе жените са страшна работа
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• тук в италия за жените гражданската отговорност е по-евтина от тази на мъжете,те не правели толкова катастрофи колкото мъжете.ами как да правят те си правят глупости после ти около тях за да ги избегнат ги правят инцидентите
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Мдаааа....
              цък

цък

цък
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                Това жената да ме извинява, ама понеже има по-друга логика на мислене......
                Сорка, тва последното не го схванах. Логика на какво викаш???
                Имат по-друга е неправилно. Нямат е правилното.

Един приятел кат си фащаше тахи и ако беше жена-тахиджийка нашия я погледне, изсумти и рече: "Мене женя че ме вози само у линейка или у катафалка". И фане анадър тахи. То не че да те вози некой поркан мангал е по-добре, ама нейсе...
                Аз затва кут пия ни карам и убратну.
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• От известно време джиткам всеки ден из Варна, та за шофьорките мога да кажа че карат доста прилично, че и хубавки има доста, както се казва 'вратотрошачки"
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• За мен жените са много добри водачки на МПС, ама в дадена ситуация просто се здухват и не знаят какво да правят, е има и такива където са по-добри от някой мъже, но повечето са притеснени

Comment

• Видя ли жена да кара, бягам далеч, добри са но не зад волана. Имам хиляди случай, удрят наред квото дойде. Бях свидетел как жена не видя тролей и го удари отзад, е как да не го видиш това. Качвам ли се пътео една свещичка и се моля
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Видя ли жена да кара, бягам далеч, добри са но не зад волана. Имам хиляди случай, удрят наред квото дойде. Бях свидетел как жена не видя тролей и го удари отзад, е как да не го видиш това. Качвам ли се пътео една свещичка и се моля
                        Аз за това спрях и да давам предимстов на жените "водачки"
                        145 QV ex.
                        146 Boxer TOTAL ex.
                        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• oтпреди млако съм силно ядосан на женското съсловие шофьорки.... направо трябва да им забраняват да карат, освен ако нямат придружител от мъжки пол с пълен брой точки в талона и активно шофиращ!!! Не може аз да се изнеса малко в ляво с десен мигач в малка улица с цел да паркирам отдясно, перпендикулярно на пътя като другите автомобили в реда, а тя да ме изпреварва отдясно... добре че я видях още като заходих за завоя, че иначе щеше да стане мазало....

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Че има жени дето не карат добре - има.
                            Че повечето жени не карат добре - не карат.
                            Ама че има мъже крайно НЕ толерантни - има за жалост.
                            Онзи ден ми се наложи да направя едно много кофти маневра за да не качи един МПС водач на предният си капак млада майка с бебе и количка.
                            Верно беше вече червено за пешеходци,но жената беше на пешеходната и видиш ли дай да я премажеме сега щото не е успяла достатъчно бързо да премине през пешеходната пътека.
                            Идиота мина на по-малко от 10 см от нея и бебето.
                            За да не я отнесе някой просто спрях пред пешеходната пътека по дължината и,пуснах аварийни и изчаках жената да мине.
                            Верно поне 10 човека ме псуваха ама така ще е като сме нетолерантни.
                            Така че,има всякакви шофьори и те не се делят на ЖЕНИ и МЪЖЕ,а се делят на ЛОШИ и ДОБРИ !
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                            140 HP + Chip Tuning -> ex
                            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              oтпреди млако съм силно ядосан на женското съсловие шофьорки.... направо трябва да им забраняват да карат, освен ако нямат придружител от мъжки пол с пълен брой точки в талона и активно шофиращ!!! Не може аз да се изнеса малко в ляво с десен мигач в малка улица с цел да паркирам отдясно, перпендикулярно на пътя като другите автомобили в реда, а тя да ме изпреварва отдясно... добре че я видях още като заходих за завоя, че иначе щеше да стане мазало....
                              Гледам в такива ситуаций да си пестя нервите, обаче ситуация като тази направо би ме изкарал извън кожата ми!
                              145 QV ex.
                              146 Boxer TOTAL ex.
                              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                                Гледам в такива ситуаций да си пестя нервите, обаче ситуация като тази направо би ме изкарал извън кожата ми!
                                Аз по-принцип гледам да не се ядосвам много...просто няма смисъл
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X