Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди малко една иначе симпатична мацка направи неупешен опит да ме удари на кръстовището на Румънското посолство. На мен ми свети зеленоза наляво. В крастовището обаче има коли, които изобщо не би трябвало по правилник да влизат там, след като ясно виждат, че напред е задръстено и няма как да минат. Въпреки това решават да блокират и всички останали участници в движението. Все пак се поразмърдаха и аз реших, че е редно да завия, след като ми свети зелено. Мацето обаче сметна, че в тези условия светофарите не важат и тя трябва да се движи с основната група и пришпори смело, право към мен, с телешко спокойствие. Добре, че бях мнооооого бърз , че иначе можеше да се опознаем по-отблизо....
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Понякога си мисля, че някои мадами си мислят че огледалата на колата са само за гримиране. Днес сутринта една "коза" ни засече много злобно и лошото е, че въобще не разбра какво е станало, все едно караше в пустиня. Добре, че колегата който ме возеше има мамутско спокойствие...
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Гледай тая мадама, каква "пустиня" е...)....3-пъти ме засича и все и прощавам!
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:32.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Според мен зависи от характера на човек. Не, че е сложно да сменяш скорости - това всеки може да го научи. Мисля, че няма конктретно, точно и само едно описание на състоянието "отличен шофьор".

Мисля, че е важно един човек да се чувства комфортно зад волана, но не и да надхвърля възможностите си. Жените, както знаем, са мултифункционални и постоянно мислят за няколко неща на веднъж, а това предполагам е предпоставка за разсеяност на пътя - това първо. Втория тип жени шофьорки са тези плахите, които според мен са слабохарактерни и карат вечно с 30км/ч коооллкото и стаж да имат, техния модел на поведение на пътя - не се променя.

Аз лично като жена, не се определям като много добър шофьор, не се влача, гледам да се съобразявам с другите (дори когато е не е необходимо), някой път се пререждам...някой път подсвирвам на някого..карала съм се 4 5 пъти с разни мъже лъхащи на дискриминация, даже успявам да паркирам назад. Най-важното е, че се чувствам комфортно зад волана - гледам да съм адекватна на пътя.
          sigpic
          Имам си количка,Жълта и добричка!
          Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
          - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

• Днеск една руса с вид на патка и до нея суяк с вид на мутра маневрираха като малумни излизайки от някаква новопостроена кооперацийка в района на семинарията, ми какво да кажа, сигурно оня остриган селянин се държи като нея, така че, в тоя случай жената може и да не е виновна
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Аз като жена,която се самоопределя като не толкова добър шофьор,но стараещ да не пречи на околните участници в движението.Мога само да кажа,че вчера щях да набия една патка(ако я бях добарала) която излезна от една пряка и ми се появи на пътя.Пътя прави лек ляв завой и в последния момент я видях,защото нямах видимост(Но аз съм на главен път,ама пак си се оглеждам за такива камикадзета) и както си карах с 50-60км едвам спрях и се развирках и тая само ме погледна всеедно тя е на главен път.Пълно е с малумници който нямат представа за кво са в колата.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                Аз като жена,която се самоопределя като не толкова добър шофьор,но стараещ да не пречи на околните участници в движението.Мога само да кажа,че вчера щях да набия една патка(ако я бях добарала) която излезна от една пряка и ми се появи на пътя.Пътя прави лек ляв завой и в последния момент я видях,защото нямах видимост(Но аз съм на главен път,ама пак си се оглеждам за такива камикадзета) и както си карах с 50-60км едвам спрях и се развирках и тая само ме погледна всеедно тя е на главен път.Пълно е с малумници който нямат представа за кво са в колата.....
                Няма смисъл да Й се ядосваш, след като на мен мъж ми го прави този номер. С тази разлика, че той се изплаши повече и от мен като ме видя как преближавам към него...
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                  Няма смисъл да Й се ядосваш, след като на мен мъж ми го прави този номер. С тази разлика, че той се изплаши повече и от мен като ме видя как преближавам към него...
                  E случва се на всеки. Важното е да се извиниш, да махнеш нещо и те така... А не да се правиш на ни лук ял ни мирисал.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

• подобни наглеци вместо да повдигнат рамене и да кажат извинявай, ти вдигат среден пръст
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• ОФ: И на мен един кавал ми го направи тоя номер и после ме гледаше "умно" докато благославях цялата му рода.Ако беше завил след мен както бяхме 4 човека в колата хич нямаше да му простя изгъзицата.
                      По темата:Има жени,които карат много добре,има и такива които не знаят онова дето стърчи посредата на колата за какво е и дето си монтират осветление на огледалата да може да се гримират добре.Има и мъже дето карат има и такива дето като се качат в колата едва ли не всеки им е длъжен и не се "барат".Общо взето всичко си е до човека и дали е колегиален към останалите на пътя и съответно,дали и те са колегиални.Уважение да има!!!
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• за жени-шофьори

Мен на края на магистралата с 2те омвта си ме вози една мацка с един нов меган, и посред бял ден, от половин километър не вижда обърнат бус на магистралата - скочи не спирачките, колата със 140 (с летни гуми) се хлъзна като шейна и централно в него, в мантинелата... едвам оцелях и оттогава при жена никога не се качвам, милиони да ми дават, а и по принцип отвикнах мене да ме возят. Това жената да ме извинява, ама понеже има по-друга логика на мислене, това определя и начина и на действие - мудно, на забавен кадър, няма шофьорски навик, не разсъждава прагматично, за възможни вероятности или последици и т.н.
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• и другото, което е че може би за първи път разбира аджеба колко време и място ще и трябва, за да спре от 140 до 0....с въпросното МПС
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• А бе нашашкала се е мацката..простено при 140км./ч.
                            Но миналата седмица една красавица в най голямото задръстване на пл. Македония се спря в мен... и като слезнах...какво да видя...с едната ръка държи червило с другата телефона....казвам и - краката са ти свободни...натискай спирачката, а тя хъка...мъка.....а бе какво да ги правиш такива създания....

Comment

• Поне не предложи ли да се реваншира по някакъв начин хехе
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Поне не предложи ли да се реваншира по някакъв начин хехе
                                ..де късмет де.....обади се на мъжлето си, въпреки моето етично държане!...и дойде некакъв селски бек..та и наби канчето...сорри за мадамата...

Comment

Working...
                                X