Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    Тази седмица ми направи впечатление, че всяка сутрин по бтв съобщават за катастрофи предизвикани от жени. Май започнаха много да си вярват и статистиката за катастрофите на мъжете спрямо на жените се променя
    Еми нормално те като са карали курсовете през лятото, нормално е зимата да не знаят въобще как се кара при такива условия
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз съм карала курсовете зимата
      Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
      Ники
      Дани

Comment

• Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщение
        Аз съм карала курсовете зимата
        Това е много добре...и така е по добре за теб
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          ...
          Ако обаче се налага,ставате много добри .Във Всичко!
          Само един велик човек може да оцени достойнствата на другите
          Останалото е избиване на комплекси.

------------------------------

Извън горното и не персонално адресирано - аман от общ знаменател.

Не може всички да сме добри във всичко. Има мъже, които са добри в едно и такива, които са добри в друго. При жените е същото. Но в крайна сметка, говорете си - не пречите никому. Ако с това оправяте перцата си - може даже да ударим едно рамо и да потвърдим колко не ставаме в тая работа - шофирането :Р
          С други думи - готови сме (стига да го намерим за целесъобразно) да направим всичко за благото на крехкия пол
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Ха-ха-ха,нали имаше един лаф
            жените не сме били добри в паркирането,защото все ни лъжат колко са 20 сантиметра
            Обаче,откакто станахме мУдерни...... и мъжете вече ги лъжат за размера,това обяснява многото "маневристи"
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Ха-ха-ха,нали имаше един лаф
              жените не сме били добри в паркирането,защото все ни лъжат колко са 20 сантиметра
              Обаче,откакто станахме мУдерни...... и мъжете вече ги лъжат за размера,това обяснява многото "маневристи"
              Въх.. недей - ще вземе да нараниш някоя нежна душа : )))
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Въх.. недей - ще вземе да нараниш някоя нежна душа : )))
                с 20 санта ли бе.....ноу уей
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Дами, просто бъдете естествени и ако сами се усетите, че не ставате за шофиране не го правете - явно имате други по-големи достойнства.
                  Все пак има някакво равновесие в природата.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Темата е много спорна според мен. това е вечният въпрос за жените шофиори. Оценявам ги, не са ми трън в задника, когато мога помагам, но моето лично мнение е че жените са еддни прекрасни същества, които трябва да красят автомобила возейки се в него
                    Дразня се само когато някоя напомпана лигла с съмнителна професия и Мерцедес S 65 AMG или пък с някой CL 65 AMG ме засечче някъде по улиците и накрая ми спре да ми се репчи.
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Дами, просто бъдете естествени и ако сами се усетите, че не ставате за шофиране не го правете - явно имате други по-големи достойнства.
                      Все пак има някакво равновесие в природата.
                      Съгласна съм.
                      Което, обаче, в никакъв случай не означава автоматично "всички са калпави". За това обобщаване говорех по-горе. Кофти изпълнения се наблюдават във всяко поприще от страна и на двата (да не кажа трите) пола.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Според мен на 100 жени - 10 карат като хората , 80 карат много предпазливо(страхливо) и 10 грам не могат да карат на това се дължи лошата им репотация.

А при мъжете на 100 - 65 карат като хората, 30 си мислят че могат да карат(рацери) и 5 на които и пазарска количка не трябва да им се дава.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

• Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                          Според мен на 100 жени - 10 карат като хората , 80 карат много предпазливо(страхливо) и 10 грам не могат да карат на това се дължи лошата им репотация.

А при мъжете на 100 - 65 карат като хората, 30 си мислят че могат да карат(рацери) и 5 на които и пазарска количка не трябва да им се дава.
                          Ей това е най-точното и обективно мнение
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                            Според мен на 100 жени - 10 карат като хората , 80 карат много предпазливо(страхливо) и 10 грам не могат да карат на това се дължи лошата им репотация.

За жалост процента и при мъжете можещи да карат е доста по-малък

А коментара ми беше защото наистина ги виждам как си вярват и се опитват да карат с мен. Нямам предвид че всички са зле или че аз съм най-великия - в коментарите по-назад се вижда, че не ми е и това мнението. Просто исках да натвърдна, че е зима и трябва да се кара по-внимателно, независимо дали си добър или слаб шофьор
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                            BMW 316 Compact '95

Comment

• "мутреси срещу мотриси" (от Буги сутринта в 9)
                              Наквасена шофьорка удари трамвай, преби ватманката
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                "мутреси срещу мотриси" (от Буги сутринта в 9)
                                Наквасена шофьорка удари трамвай, преби ватманката
                                Хм за тия двечките дето се мислят за много голяма работа
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X