If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази седмица ми направи впечатление, че всяка сутрин по бтв съобщават за катастрофи предизвикани от жени. Май започнаха много да си вярват и статистиката за катастрофите на мъжете спрямо на жените се променя
Еми нормално те като са карали курсовете през лятото, нормално е зимата да не знаят въобще как се кара при такива условия
...
Ако обаче се налага,ставате много добри .Във Всичко!
Само един велик човек може да оцени достойнствата на другите
Останалото е избиване на комплекси.
------------------------------
Извън горното и не персонално адресирано - аман от общ знаменател.
Не може всички да сме добри във всичко. Има мъже, които са добри в едно и такива, които са добри в друго. При жените е същото. Но в крайна сметка, говорете си - не пречите никому. Ако с това оправяте перцата си - може даже да ударим едно рамо и да потвърдим колко не ставаме в тая работа - шофирането :Р
С други думи - готови сме (стига да го намерим за целесъобразно) да направим всичко за благото на крехкия пол
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Ха-ха-ха,нали имаше един лаф
жените не сме били добри в паркирането,защото все ни лъжат колко са 20 сантиметра
Обаче,откакто станахме мУдерни...... и мъжете вече ги лъжат за размера,това обяснява многото "маневристи"
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Ха-ха-ха,нали имаше един лаф
жените не сме били добри в паркирането,защото все ни лъжат колко са 20 сантиметра
Обаче,откакто станахме мУдерни...... и мъжете вече ги лъжат за размера,това обяснява многото "маневристи"
Въх.. недей - ще вземе да нараниш някоя нежна душа : )))
AR 145 1.4 TS - ex
Дами, просто бъдете естествени и ако сами се усетите, че не ставате за шофиране не го правете - явно имате други по-големи достойнства.
Все пак има някакво равновесие в природата.
Темата е много спорна според мен. това е вечният въпрос за жените шофиори. Оценявам ги, не са ми трън в задника, когато мога помагам, но моето лично мнение е че жените са еддни прекрасни същества, които трябва да красят автомобила возейки се в него
Дразня се само когато някоя напомпана лигла с съмнителна професия и Мерцедес S 65 AMG или пък с някой CL 65 AMG ме засечче някъде по улиците и накрая ми спре да ми се репчи.
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Дами, просто бъдете естествени и ако сами се усетите, че не ставате за шофиране не го правете - явно имате други по-големи достойнства.
Все пак има някакво равновесие в природата.
Съгласна съм.
Което, обаче, в никакъв случай не означава автоматично "всички са калпави". За това обобщаване говорех по-горе. Кофти изпълнения се наблюдават във всяко поприще от страна и на двата (да не кажа трите) пола.
AR 145 1.4 TS - ex
Според мен на 100 жени - 10 карат като хората , 80 карат много предпазливо(страхливо) и 10 грам не могат да карат на това се дължи лошата им репотация.
А при мъжете на 100 - 65 карат като хората, 30 си мислят че могат да карат(рацери) и 5 на които и пазарска количка не трябва да им се дава.
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Според мен на 100 жени - 10 карат като хората , 80 карат много предпазливо(страхливо) и 10 грам не могат да карат на това се дължи лошата им репотация.
А при мъжете на 100 - 65 карат като хората, 30 си мислят че могат да карат(рацери) и 5 на които и пазарска количка не трябва да им се дава.
За жалост процента и при мъжете можещи да карат е доста по-малък
А коментара ми беше защото наистина ги виждам как си вярват и се опитват да карат с мен. Нямам предвид че всички са зле или че аз съм най-великия - в коментарите по-назад се вижда, че не ми е и това мнението. Просто исках да натвърдна, че е зима и трябва да се кара по-внимателно, независимо дали си добър или слаб шофьор
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Comment