Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщение
    Ееее стига с тея работи за жените бе.Поне като ни плюете кажете,че има и изключение виждала съм мъже където и колело не трябва да им се дава.Така че мили мъже престанете,защото има такива който ще ви сложат в малкия си джоб
    Колежке никой не иска да ви обиди сигурен съм в това, но и при мен 90% от ситуациите в градско и извънградско, говоря за най-често срещаното престрояване без да се погледне огледало стават именно от жени,също така на доста голяма улица съм виждал централно спиране от жена , следователно запушва улицата, много често пътувам Хасково-Пловдив и често се случва да видя кола караща от рода на 70 км/ч и като я изпреваря става ясно , че е жена , не ги обвинявам толкова могат толкова карат , но има доста ТИРове на този път човека кара на макс 90 гони графици и прочие и стават едни рисковани изпреварвания от страна на тираджиите и следователно предпоставки за ПТП-та. Друго което ми прави впечетление обаче е , че жените се стараят много повече да спазват правилника.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
      Хаха, мен съвсем скоро ме псуваха, че НЕ карам в бус лентата.
      Убедих се, че колкото и да спазваш правилника, все ще се намери някой джигит да ти размаха пръст, да спомене майка ти и родата до 10-то коляно.
      Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщение
      На мен ми се случи подобно нещо на бул.България посока центъра след Екото бях в лява лента със 70-75 и някакво ауди А3 ми свирка и присветква да мина на дясно,но нямаше как,първо защото имаше коли,и второ защото ми трябва лява лента.И тоя мина в дясно и ми метна празно пластмасово шише по колата,нямам думи просто
      Еххх в тая София са Ви взели акъла бе момичета...
      Каня Ви да доийдете тук в Нова Загора да се накефите да карате, гарантирам Ви че дори постоянно път ще Ви правят и ще си карате със спокойствие и желание...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• е вие там с тия прави улици сте си мн. добре.и мен ми е мерак да ви дойда на гости.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
          е вие там с тия прави улици сте си мн. добре.и мен ми е мерак да ви дойда на гости.
          Хах заповядай да видиш ти като трагнеш от единия до другия край на града без да държиш волана
          Прави улици, няма много движение, полицаите добри не ти правят проблеми ...Какво искате повече
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Вземете им книжките на жените ....шегувам се, нека карат, но моля за две неща:
            -не ме блъскайте и не блъскайте колеги
            -не караите с 35 при ограничение 50км.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Вземете им книжките на жените ....шегувам се, нека карат, но моля за две неща:
              -не ме блъскайте и не блъскайте колеги
              -не караите с 35 при ограничение 50км.
              Поне уточни,че става на въпрос за тези,който не могат да карат ако обичаш
              Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
              Ники
              Дани

Comment

• Еми значи 95% от жените!

Днес си седя пред един магазин за техника по обед, и съм си паркирал и наблюдавам как идва една девойка на не повече от 25 годинки с една гофретка и вътре неква нейна приятелка. та има място между две коли ама бая място си беше. Е нема такова паркиране 15 минути, двама шофера и помагат, казват и леко, оная пълна газ. замалко да одари едната кола. накрая се реши и замина да паркира другаде все пак паркомясто с размери 6 метра на 6 метра си е тясно някак си. Без коментар
                sigpic

Comment

• Това,че колежката се тътри пред нас с 70 км/ч не е беда!Нека бъдеме малко кавалери не само в предполовата игра,а и в живота!Лошо става,когато имаш пред тебе някоя лигла с мощен мотор и слаби умения!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• А още по лошо мъж с някоя трошка 80 коня и се мисли,че няма по-бърз
                    Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
                    Ники
                    Дани

Comment

• Пресен случай: жена в джип преди ден, куките и мятат да спре, фаровете забравила, щеше да блъсне куката като отбиваше, а той бе плътно до тротоара, куката откачи да крещи по нейн адрес, удари няколко пъти по колата, оная след това се качи с едната гума на тротоара, и за капак когато отиваше полицаят към нея за да провери докумнети и да обсъдят има ли въобще книжка май, тя пак щеше да го блъсне, леле ужас, дано дават книжки на по-малко жени.
                      sigpic

Comment

• Реално аз немога да посоча нито един отговор в анкетата , защото според мен в тълпата от жени шофьори.. има и много изключения- добри,разумни и отговорни шофьорки които карат по-добре от някои "мъже"! например наборите ми и въобще шофьорите който обичат да привличат вниманието със своите си номера и освен техните животи да рискуват и тези на другите участници в движението!

По-здрави!
                        sigpic
                        BMW e39 525tds PA4492BH
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                        Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

• Tо е ясно, че тези жени които карат добре и са мн малък %, някои от тях са добри повече от някои маже. Но като цяло е скръб. А за номерата виждал съм жена която живее ръчни да дърпа и газ до дупка да дава.
                          sigpic

Comment

• Това,че някои жени карат лошо е факт,но замисляме ли се,колко пъти сме давали кураж на жената до нас,когато е грешала и колко пъти сме се правили на голееемите мъже и сме се не само усмихвали иронично,но и сме се държали като каруцари с дръглива кобила!
                            Ние сме си я направили такава!!!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Е на мен кой ми е давал кураж!? Стига глупости. Преди доста години сам се учих на полигона, не бях стъпвал зад волан преди да се нанеса в У-то. И ми скъса гъза да бучи за вс дребна грешка, тъжно ми ставаше като допусна грешка направо. Но както виждам честно си е свършил работата пича. Сиго ако ме укоражаваха в началото, нещата щяха да са различни. Просто си е факт, по-голеият %, да не кажа всички, са кофти шофьори. Има някакви изключения, аз познавам едно такова, ама е с 30 години стаж зад волана.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Това,че някои жени карат лошо е факт,но замисляме ли се,колко пъти сме давали кураж на жената до нас,когато е грешала и колко пъти сме се правили на голееемите мъже и сме се не само усмихвали иронично,но и сме се държали като каруцари с дръглива кобила!
                                Ние сме си я направили такава!!!
                                наистина кат почнете да мрънкате, че напрао не се търпите
                                а онова ченге вместо да е блъскало по колата на момичето, да беше я попитало кой негов колега й е дал книжка, и срещу колко лева. тъпанар
                                иначе проблема с паркирането на всички е ясно, че е заради премахването на полигона. по-голяма простотия едва ли можеха да направят.

Comment

Working...
                                X