If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
о - не.
просто е признак на добро възпитание (което в никакъв случай, не означава, че изчерпва кошницата от признаци в тази насока )
или си поддръжник на идеята за преминаване от лента в лента под носа на тоя до теб, без сигнализация?
един чичо-бакшишо угасна тая вечер на жълтите павета, докато се опитваше да ми спретне подобен номер.
без успех.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Единствено бих го пуснал, ако изчака намека от моя страна, че може да мине. Такъв дето се намърдва без да пита никой пускайки мигача за декор може направо да си ходи. Така че, със или без мигач .. важен е подхода и ласките
Единствено бих го пуснал, ако изчака намека от моя страна, че може да мине. Такъв дето се намърдва без да пита никой пускайки мигача за декор може направо да си ходи. Така че, със или без мигач .. важен е подхода и ласките
ти пък - голяма претенция се извъди
принципно съм съгласна с теб.
но мислата и темата беше за жените.
в общ план се опитвах да кажа на колегата крокодил, че описаното от него случващо се се случва, не защото мъжете са особено хитри, а защото жените искат да им позволят да си го мислят
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Мога да кажа само....че колкото неграмотни жени зад волана има толкова и мъже.....защото не че съм добра шофьорка,но мога да кажа че има много по зле от мен мъже....Така,че има и от двата пола,неориентирани.........Ама така ще е като дават книжки на куцо и сакато.......
Твърдо жените зад волана с справят много по-зле от мъжете. Занимавал съм се с картинг няколко години и като дойдеше жена да кара винаги изтръпвах. Правеха неверояни поразии. Имаше деца на 5.5-6 години, които караха карт далеч по-добре от повечето жени. Разбира се, имаше изключения, които можеха да карат и даваха добре времена, но не бяха много.
За паркирането да не говорим. Там дори и опитни шофьорки с дълъг стаж, така и не се научават да маневрират. http://www.youtube.com/watch?v=v6sTovuF4Sk
Първо да си кажа че съм далеч от мисълта че съм перфектен шофьор
Напротив, правя грешки и понякога доста сериозни
Само че когато аз направя грешка реагирам моментално докато повечето жени биха се паникьосали и биха влезли в черните хроники
Това е единият огромен недостатък на жените
Освен това ориентацията на повечето е под всякаква критика
Всеки път 4-5 секунди пауза след въпроса "коя ти е лявата ръка"
След това, невнимание
Повечето жени са безнадеждни заплеси
Гримове, разговори по телефона или с пасажерите, заглеждане настрани от пътя и т.н.
И накрая, самата нагласа (или де да знам как да го кажа)
Както каза някой мъжете приемат колата като свое продължение
Инструктора ми (мъж) ми казваше че трябва да усещаш колата
И наистина смятам че е така
Когато за пръв път се кача в някоя кола съм адски зле
Тепърва започвам да свиквам с новата си кола след като навъртях около 200км
Когато минавам през уличките по центъра (знаете как е там предполагам) или се разминавам с някой в много тясна улица все едно усещам как почти ми се отърква кожата в него
Или веднъж когато слизах от един висок тротоар и задната броня се стовари отгоре следващия час имах чувството че съм си блъснал (задната част на) главата в стена
При жените няма такива неща
п.п.
На човека който каза че жените били много вежливи и колегиални мога само да му завиждам че не е попадал на жените на които съм попадал аз
Comment