Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• п.с.аз познавам една която всичко при курса взе със завиден успех от 1вия път,и мъжът и е тираджия който викаше
    -ти само вземи книжката а другото остави на мен.повярвайте ми 2пъти се возих при нея и с негово присъствие,и повярвайте ми толкова отрицателно и действа че от паника покрай него на светофарите се мъчи да тръгне без да е включила на скорост и дори върти ключа при запален мотор.значи има и при нас къръци.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      п.с.аз познавам една която всичко при курса взе със завиден успех от 1вия път,и мъжът и е тираджия който викаше
      -ти само вземи книжката а другото остави на мен.повярвайте ми 2пъти се возих при нея и с негово присъствие,и повярвайте ми толкова отрицателно и действа че от паника покрай него на светофарите се мъчи да тръгне без да е включила на скорост и дори върти ключа при запален мотор.значи има и при нас къръци.
      Жените не можеш да ги учиш и навигираш. Приятелката ми твърдеше че ще се научи да кара ако си кара сама, без контрол от баща/брат/приятел (вече беше взела книжка). Наистина мина време докато свикна да ме вози и сега не се налага да я инструктирам. Кара си супер вече, но все още трябва ли да вози брат си (по-опитен и по-строг от мен) се сковава бая. И то от желание да не се изложи пред него.
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• http://vbox7.com/play:83c782ec
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          Не я е срам,алкохоличка

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            E как ще не може,даже много добре си вкара колата в канала жената
            TIPO 2.0 91g.
            PUNTO 1.2 04 g.
            156 1.8 TS 00g

Comment

• Има такива които могат да карат , но повечето не могат
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2004 engine)+Chip
              Fiat Punto GT

Comment

• Абе не знам какво да ти кажа ... могат или не,но аз съм горда от себе си и баира дето изкачих преди два дни!
                Ходихме на една хижа към Велико Търново...първо през хаимблаз и после по едни пътеки нагорееее нагореее ... ами справих се перфектно при все че имаше сняг и поледици а коловозите които се бяха образували по пътеката бяха доста дълбоки и всъщност трябваше да се старая да не влезна в тях карайки на сантиметри от пропастта или навирайки се в храсти и дървета.
                Така че темата за жените водачки за мен е приключена,АЗ СЪМ от ДОБРИТЕ такива
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• За вас форумджийките знаем, че сте Шоферки с главно "Ш"
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Че как,иначе нямаше да караме Алфи,а Гоуфове ...
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• Има можещи изключения,но са много малък процент! Аз имам само една такава позната. А в общия случай, логиката им при шофиране убягва- лятото така се нацепих в една на орлов мост,щото видиш ли тя си гледала зеления светофар!...ама следващия.Та после 3 месеца без кола, цялата предница, ламарини, радиатори, фарове...Една друга пък бие едни спирачки без никаква причина и аз отзад.А вчера си тръгвам от Билата в Младост, и си карам спокойно по алеите на паркинга,а една умница се засилила здраво, по диагонал през празните паркоместа и замалко да ме отнесе.Че даже не се извини, ами се направи на голяма...На такива 2 шамара и да си ходят по къщите!

Comment

• Първоначално публикувано от AndreyVelikoff Покажи съобщение
                        Има можещи изключения,но са много малък процент! Аз имам само една такава позната. А в общия случай, логиката им при шофиране убягва- лятото така се нацепих в една на орлов мост,щото видиш ли тя си гледала зеления светофар!...ама следващия.Та после 3 месеца без кола, цялата предница, ламарини, радиатори, фарове...Една друга пък бие едни спирачки без никаква причина и аз отзад.А вчера си тръгвам от Билата в Младост, и си карам спокойно по алеите на паркинга,а една умница се засилила здраво, по диагонал през празните паркоместа и замалко да ме отнесе.Че даже не се извини, ами се направи на голяма...На такива 2 шамара и да си ходят по къщите!
                        Лошото е че тези изцепки се правят все повече и не само от жени
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Абе не знам какво да ти кажа ... могат или не,но аз съм горда от себе си и баира дето изкачих преди два дни!
                          Ходихме на една хижа към Велико Търново...първо през хаимблаз и после по едни пътеки нагорееее нагореее ... ами справих се перфектно при все че имаше сняг и поледици а коловозите които се бяха образували по пътеката бяха доста дълбоки и всъщност трябваше да се старая да не влезна в тях карайки на сантиметри от пропастта или навирайки се в храсти и дървета.
                          Така че темата за жените водачки за мен е приключена,АЗ СЪМ от ДОБРИТЕ такива
                          Е всички знаем че скромността краси човека

Освен да ти пожелая да нямаш повече близки срещи от трети вид с разни ладички друго не се сещам.

Че от добри шофьори - пази боже.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Винаги съм твърдяла, че жените шофьорки са внимателни и предпазливи, но в последната седмицата се обедих в обратното.
                            Девойка мина в платното ми без мигач и какъвто и да било сигнал показващ намеренията и. Вместо да се извини (както бих направила аз), тя най-безцеремонно започна да се смее и да размахва средни пръсти. Останах втрещена ..........., на това ли ни учиха в училище .
                            По принцип съм спокоен човек, но ми идваше да и оскубя косите
                            Не знам, сигурно и тя се е мислела за добър шофьор.
                            sigpic
                            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
                              Винаги съм твърдяла, че жените шофьорки са внимателни и предпазливи, но в последната седмицата се обедих в обратното.
                              Девойка мина в платното ми без мигач и какъвто и да било сигнал показващ намеренията и. Вместо да се извини (както бих направила аз), тя най-безцеремонно започна да се смее и да размахва средни пръсти. Останах втрещена ..........., на това ли ни учиха в училище .
                              По принцип съм спокоен човек, но ми идваше да и оскубя косите
                              Не знам, сигурно и тя се е мислела за добър шофьор.
                              Тва ми се случва всекидневно,по няколко пъти,ма съм свикнал,даже един път щех да бием една,беше адски нагла
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• както се казва - то това да не е като онова! според мен жените шофьори са опсани. ако е скромна девойчица ще те отнесе щото е смотана и я е страх от всичко. ако е нахакана мутреска ще те отнесе щото си мисли че гълтането на генетичен материал от мутра те прави безсмъртна и велика. и в двата случая са опасни! то това да не е като да лапаш......както и да е.

има и добри жени шофьори но са рядкост - факт. проблема се корени в това че повечето жени приемат колата като купчина омагьосано желязо, което посредством черна магия се движи от точка А до точка Б. Мъжете от друга страна приемат колата като жива твар или още по0зле като продължение на пениса си. Почти всеки мъж знае основните принципи на работа на един автомобил и знае защо като караш 60 км/ч не емного хубаво да се оглеждаш и да се гримираш, защото картинките се движат много бързо навън.

както и да е. не знам кое е по-опасно жена зад волана или нахакано гъзенце дето си мисли че колата му е над законите на физиката и че Дънкан Маклауд му е чичо по бащина линия.

ПП: абе някой сеща ли се да е виждал в Шотландски боец безсмъртни жени?!?! как се плодят тез безсмъртни шотландци бре?
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X