Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Жените в кухнята или в леглото без гащи.Педи 3-4часа,малко преди да си легна от снощната запивка,братчеда каза на жена си че ще кара до Добрич щот не моееее той,а тя кат вдигна кръвното и започна да ПУти,сякаш и рекна да оди на фронта.А дан говорим за НЕ водачка на мпс в колата,малииииии,магарешки будиль.

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Ше трябва да почнеш да раздаваш токати, иначе няма да си удволетворена......не че положението ще се оправи, но отпуска душата......
      Ще си сложа един стикер на 'жама "Help Me I'm Blonde"
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Те стикерите ако помагаха...
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Жените шофъори са като звездите ти ги виждаш а те тебе не
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            Те стикерите ако помагаха...
            а на гоУфовете ,как стикерите им качавт повече коне
            С подходящ стикер съм чувала,че стават даже невидими за радари...
            Нещо ме лъжеш май ,а
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Аз съм разочарован от жените-шофери, нямам им доверие. При колкото и да съм се возил 5-та я намят за нищо, тя за украса е сложена. Дупките не ги виждат, а колите хептем. Гледа си грима докато кара, или скоростният лост че все забравя на коя предавка е, огледалата са за оглеждане на файса, а не за коли по пътя...
              Днес си карам аз, една типична представителка си пуснала аварийните и си спряла да си говори по телефона вътре в кръгово, едно мн ужевено тук в русе, умрях направо.
              Два дена вали яко, сега като се прибирах, намалям че мн локвии то големи, автобуси намалиха там и секви, но един гоуф 3 тарикат нещо реши да провери колко му е сцеплението, ебаси боклука направо.
              По темата от жени зад волана и гофретки далеч, немам им доверие аз.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• а на гоУфовете ,как стикерите им качавт повече коне
                С подходящ стикер съм чувала,че стават даже невидими за радари...
                Нещо ме лъжеш май ,а
                Тцццццц пак си объркала...това за лепенкте се отнася единствено и само за Пернишки задължително червен Голф 2ка или 3ка, на който водача му има Нокиа 8200 задълвително отново с червен панел. И всяпка лепенка качва по 1,55 коня.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

• Колкото и да ви е мъчно, още на първо четене се сещам поне за две женки, които шофират доста по-добре , отколкото повечето мъже
                  156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                  Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Е такъв стикер искам!
                    Обаче да пише "Animal Blonde "
                    Само да зякна ....даже ще гоня ,тези,които не искат да ме блъскат хи-хи-хи

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      Колкото и да ви е мъчно, още на първо четене се сещам поне за две женки, които шофират доста по-добре , отколкото повечето мъже
                      През 2006та в нашия картинг шампионат имахме една заигравка с едно девойче за второ и трето място, гаджето и също караше но беше голяма ливада, иначе много му знаеше устата.....тогава(а и сега) нещата бяха доста на късмет, и понеже тогавашния шампион беше станал такъв отрано, и той заедно с още 2-3 пилотчета всячески и пускаха места, а същевременно ме бавеха и гледаха да изоставам......както и да е, на последното състезание въпреки че тръгнах от пол, а тя последна в гонката, беше изтеглила готин карт и след 3-4 обиколки се нареди втора зад мен, а имаше още един манш.....аз изтеглих обаче втория манш нейния карт и дори и на 3 гуми да се бях суркал пак щях да свърша преди нея - ако жена ме беше била чесно казано щях да се гръмна......че след това тъпия и гаджок нещо ми пусна 1-2 реплики, и аз пред доста хора гръмогласно обявих че него много го уважавам, и храня невиждан респект и прочее(всички зяпнаха че говоря така, щото знаеха че не се търпм), и всичкия тоя мой респект към него му казах се гради на факта че той е бил изключително смирен търпелив и примирен от това че жена му кара по добре от него......и че лично аз ако бях на негово място щях да се фърля от някъде.....той стана два пъти карамбозов на фона на общия смях.....
                      Ся не че няма девойки дето се оправят с волана що годе добре, не че няма и такива дето го правят по добре от някой мъже, но като цяло убеден съм че ти ще се сетиш за 2 жени дето го правят, но със сигурност знаеш 20 мъже дето го правят същото....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        ...но като цяло убеден съм че ти ще се сетиш за 2 жени дето го правят, но със сигурност знаеш 20 мъже дето го правят същото....
                        Ммм...Като помисля малко, всъщност не съм сигурен - ама май общувам повече с жени, отколкото с мъже
                        Няма наблюдения върху рейсинг драйвинг, а по скоро визирах статистиката, която се мъдри в подписът ти - дали брои колко е процентът на причинените от жени/мъже ПТП-та? Резултатът мисля е ясен - по-добрите шофьори не газят хора по улиците

Comment

а по скоро визирах статистиката, която се мъдри в подписът ти - дали брои колко е процентът на причинените от жени/мъже ПТП-та? Резултатът мисля е ясен - по-добрите шофьори не газят хора по улиците
                          Статистиката от подписа ми касае само жертвите на дърветата покрай пътищата......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ммм...Като помисля малко, всъщност не съм сигурен - ама май общувам повече с жени, отколкото с мъже
                            Няма наблюдения върху рейсинг драйвинг, а по скоро визирах статистиката, която се мъдри в подписът ти - дали брои колко е процентът на причинените от жени/мъже ПТП-та? Резултатът мисля е ясен - по-добрите шофьори не газят хора по улиците
                            Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Статистиката от подписа ми касае само жертвите на дърветата покрай пътищата......
                            Независимо от това, основната идея е ясна, нали

Comment

• Офхм...днес как паркирах сутринта
                              ще ходя да я завия с нещо,колата,че ме срам
                              Половин час обикалях в уличките покрай офисаЩе започна да идвам пеша...лудницата по центъра тепърва предстои

Comment

• За Варна отдавна съм го казал, всички който работят в центъра и по цял ден стоят в офисите си да спрат да идват с колата си на работа или поне да се комбинират 4 човека в една кола. Писна ми заради някакви паметници на автомобилостроенето стоящи от 9 сутринта до 5 следобяд да немога да паркирам по 1 час. Понякога дори немога да взема завоите по тесните улички на центъра заради "правилно паркирали ".
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X