Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 'ми
    паркираш на Метро ,и слизаш с 'рейса
    п.п.
    Тук,покрай мен е по-добре да закрият отваратителния "син пазар"Ще светне!Цялата цигания е заради него
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Ни ми схвана идеята. Ако хората работещи от 9 до 5 примерно и работата им е такава,че цял ден не излизат от офиса,не ходят с колите си на работа, ще има място за такива като мен които спират за да си свършат нещо. И аз имам офис в района на синия пазар ама не вися цял ден в него а само се отбивам. Понякога се налага да спирам на майната си, а понякога направо зарязвам колата на улицата пред офиса и ме боли гъза за другите. Хубавото е ,че там паяк неможе да влезе. А синия пазар няма да бъде махнат, то по тази логика да махнат и магазините заради които цял ден се точат доставчици и задръстват.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Разбрах те много добре ,шегувам се просто
        Няма как да стане това.Даже ,според мен ,най-добре да затворят целия център ,да не пускат коли,но...
        Аз лично, бих идвала пеша ,и съм идвала
        Да не споменавам,че пеша стигам по-бързо,отколкото с колата...
        Обаче,смених фитнесаСлед работа ходя директно там и няма как да стигна без колаТ.е ще стигна,но мноого късно
        п.п.п
        Вечер по уличките-пак е фул.Тогава пък си паркират хората,които живеят в районаИмаме съседи ,гаража го напълнили с дърва,колите-на улицата
        п.п.
        Днес съм спряла грозно,но не пречаМоже би само на клошарите,ако решат да ровят точно в тази кофа
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Днес съм спряла грозно,но не пречаМоже би само на клошарите,ако решат да ровят точно в тази кофа
          Mацко, ти на алфата вече кофа ли и викаш?!?!
          Хихихи, шегувам се!
          Не знам, но днес по София са излезнали неделните шофьори, няма жени, няма мъже, всичко кара като за последно.
          Преди малко една девойка ми вика "е кво толкова като те засякох ......... 3 пъти"
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Целият център да го направят с синя зона вкл. малките улички, тези които не живеят там да пускат смс-и за всеки час престой. Да видиш как ще мога и с камиона да си спирам...
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
              Mацко, ти на алфата вече кофа ли и викаш?!?!
              Хихихи, шегувам се!

исках да кажа,че съм спряла до една кофа
              п.п.

Колко паяка има във Варна ,2-3?

Comment

• 5 стари и 1 нов за джипове..Преди не ми пукаше къде спирам щото неможеха да вдигнат(поне ланд ровъра) ама сега требва да се внимава..
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

• 2 от тях сигурно са на златните
                  Много са малко
                  Сега вдигат само,когато пречи някоя кола
                  Да правят синя,зелена ,каквато искат зона-ама да няма такава навалицаИмам любимец,с пластмасов леген -т.е Опел Корса,който винаги,ама винаги спира точно на един завой .Ако от другата страна на уличката има спряла кола,няма минаване...

Comment

• Аз точно за тези спиранки говоря. Сега тоя Рекстън дето го взех е с маняшки ролбари отвсекъде и хич няма да ми дреме за такива. Спрял на ъгъла и заради него немога да взема завоя-ще му изместя и осуркам колата без да ми дреме на х*я.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

• Да минеш ,и да го изринеш и тоя с Корсата
                      На мен ми е чудно ,като спират така,не им ли пука за собствената им коли

Comment

• Дори и да му пука човека търси къде да спре и спира така както му е удобно. Друг е въпроса,че мен (а и не само мен) тази работа слабо ме касае и всеки се оправя така както може..кой с избутване кой с обръщане по таван..варианти много
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                          Ммм...Като помисля малко, всъщност не съм сигурен - ама май общувам повече с жени, отколкото с мъже
                          Няма наблюдения върху рейсинг драйвинг, а по скоро визирах статистиката, която се мъдри в подписът ти - дали брои колко е процентът на причинените от жени/мъже ПТП-та? Резултатът мисля е ясен - по-добрите шофьори не газят хора по улиците
                          не знам каква е статистиката, ама преди известно време една заблеяна патка беше на косъм да ме повози на капака на косрсата си 20-тина метра (толкова и трябваха за да успее да спре!!!). Аз направих плах опит да сляза от трамвай №20, но добре, че подавайки си крачето навън по навик погледнах надясно и замръзнах в движение, за да видя как въпросната прелетя на сантиметри от мен. най-готиното беше, че профучавайки покрай мен вместо да се сети да спре, тази се беше облещила на прозореца и махаше с ръце в нещо като опит да ми се извини, че се опитва да ме сгази. все пак успя да спре малко пред трамвая добре че другите слизащи бяха баба и дядо, на които им отне доста време да стигнат до асфалта и пропуснаха шоуто на мацето, иначеееее....
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                            5 стари и 1 нов за джипове..Преди не ми пукаше къде спирам щото неможеха да вдигнат(поне ланд ровъра) ама сега требва да се внимава..
                            Слизаш, сваляш едната гума и си гледаш кефа - ще де вдигнат, ама друг път.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                              Дори и да му пука човека търси къде да спре и спира така както му е удобно. Друг е въпроса,че мен (а и не само мен) тази работа слабо ме касае и всеки се оправя така както може..кой с избутване кой с обръщане по таван..варианти много

Да взимам корсата под мишница и да я преместя тогаваСнощи ,като си тръгвах -пак беше там

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

Да взимам корсата под мишница и да я преместя тогаваСнощи ,като си тръгвах -пак беше там
                                Да не си скъсаш бандирола само да внимаваш......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X