Известие

Collapse
No announcement yet.

Мрънкането и цупенето на половинките ни...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Тази тема е доста демоде. Патриархален мирис с ориенталско турски привкус. Ако някой толкова ме дразни, че да мога да напиша половин страница просто няма да съм с него.
    "Една жена не била жена, ако нямало мъж до нея" по голяма смехория не съм чел.
    Всеки си има мнение...
    Който иска го споделя, кой не иска никой не го кара насила!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Зависи от желанията...
      Хе-хе-хе..е тука вече е много 'лъзгава и разтеглива материята
      Прав си де,щом някой/нещо ти идва в повече..некст
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

А здрасти народе
        Говорим си на различни езици в масата случаи (дори от гледна точка на невербалната комуникация) - нормално да стигаме и до конфузни ситуации.
        Но най-важното в цялата история е да разбереш самия себе си - иначе никой друг няма да успее да те разбере
        После е по-лесно да се опиташ да проумееш нечия друга гледна точка ... дори на "друг" език.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Много теория за нищо...!!!
          ..дядо ми казваше: к.р оправя, к.р разваля...а една жена за него през девет планини в десета ще отиде
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Много теория за нищо...!!!
            ..дядо ми казваше: к.р оправя, к.р разваля...а една жена за него през девет планини в десета ще отиде
            Абе не е баш така бате, повярвай ми!!!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Мъжете си мислят, че жените капризничат. Така е. Не отричаме. Но и мъжете не остават по-назад. Ако попитате някой представител на силния пол какво иска, ще се затрудни с отговора. Презадоволени са във всяко отношение... Но да направим един бърз преглед на най-честите им желания, от женска гледна точка.....
              Независимост ....или (Мъжът „да излизам, когато пожелая, а ти да не ми задаваш въпроси – с кого ще се срещаш?, къде ще ходиш?, кога ще се прибереш?...
              Приятелките/ съпругите им да не ги ревнуват....или да заглеждат други жени, без да им се правят забележки. Да флиртуват със сервитьорката, без опасения, че вкъщи ги чака семеен скандал. Да прегръщат „приятелките на приятелите си”, без пристъпи на истерична психоза...
              Да спрат женските лиготии....или „бебчо”, „слънце”, „слонче”, „зайче”, „шушенце”, т.н. да не се споменават като обръщения в чужда компания
              Секс, секс, секс.....или по всяко време и навсякъде... с една, две, три,... с всички жени...

Ако мъжете и жените знаеха какво искат едни от други, животът щеше да е скучен и еднообразен. А и желанията се променят от времената, в които живеем, от местата, които населяваме, от хората, с които контактуваме, както и от безброй други външни показатели и индивидуални вътрешни потребности. А и никой не обича всезнайковците!!!
              Last edited by Pebles; d.m.y г., 18:02.

ALFA 145 1.6 ТS `97
              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                Ние много добре знаем какво искаме, ама вие не разбирате.
                малко трудно ви разбираме
                и нека да не е ние защото има толков отвеяни жени че нямам думи.но спокоино ще свикем и има и още нещо което баркаме според мен а то е че ви обръштаме прекалено малко внимание.така ли е?
                Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                  Ние много добре знаем какво искаме, ама вие не разбирате.
                  Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                  Да така е,ако знаехме какво искаме щеше да е по лесно,но нямаше да е интересно......
                  абе то на вас ви е интересно а нас някои пита ли ни какво ни е?не зашто та ние сме маже нали!не се нараняваите но нека бъде по лесно и за двамата партниори,така ще се постигат по добри резултати вав сяко отношение.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                    Тази тема е доста демоде. Патриархален мирис с ориенталско турски привкус. Ако някой толкова ме дразни, че да мога да напиша половин страница просто няма да съм с него.
                    "Една жена не била жена, ако нямало мъж до нея" по голяма смехория не съм чел.
                    Ами смей се.Виждам че явно си падаш по модните тенденции а напоследък е много модерно да си педераст.Ама всеки си има вкус също така мнение.
                    sigpic
                    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                      Ами смей се.Виждам че явно си падаш по модните тенденции а напоследък е много модерно да си педераст.Ама всеки си има вкус също така мнение.
                      ахаххахахахахаххахаха
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Мъжете си мислят, че жените капризничат. Така е. Не отричаме. Но и мъжете не остават по-назад. Ако попитате някой представител на силния пол какво иска, ще се затрудни с отговора. Презадоволени са във всяко отношение... Но да направим един бърз преглед на най-честите им желания, от женска гледна точка.....
                        Независимост ....или (Мъжът „да излизам, когато пожелая, а ти да не ми задаваш въпроси – с кого ще се срещаш?, къде ще ходиш?, кога ще се прибереш?...
                        Приятелките/ съпругите им да не ги ревнуват....или да заглеждат други жени, без да им се правят забележки. Да флиртуват със сервитьорката, без опасения, че вкъщи ги чака семеен скандал. Да прегръщат „приятелките на приятелите си”, без пристъпи на истерична психоза...
                        Да спрат женските лиготии....или „бебчо”, „слънце”, „слонче”, „зайче”, „шушенце”, т.н. да не се споменават като обръщения в чужда компания
                        Секс, секс, секс.....или по всяко време и навсякъде... с една, две, три,... с всички жени...

Ако мъжете и жените знаеха какво искат едни от други, животът щеше да е скучен и еднообразен. А и желанията се променят от времената, в които живеем, от местата, които населяваме, от хората, с които контактуваме, както и от безброй други външни показатели и индивидуални вътрешни потребности. А и никой не обича всезнайковците!!!

Е са стана мармалад...
                        Йо, ти казваш че сме искали:

1.Независимост - че кой нормален човек не иска да е независим? Явно вие жените искате да сте зависими от нас?!
                        2.Приятелките/ съпругите им да не ги ревнуват - е ревността не е ли признак на слабост? Когато един човек го е стах да не загуби половинката си, значи не е уверен в себе си че е способен да я задържи! Къде отива доверието да му се невиди? + това ревността е много досадна!!!
                        3.Да спрат женските лиготии - с мярка се понася, макар че аз не понасям на 110 килограмово прасе като мен да му кажат бебче, зайо и т.н. По добре ми кажи прасе! Лиготията с мярка!!!
                        3.Секс, секс, секс - това вече е природа! Това не може да се промени!!!
                        Всичко написано от мен е със съвсем добри чуства и нецеленасочено!!!
                        Поздрави Йо!!!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          ахаххахахахахаххахаха
                          Аааа колега ти да не си помисли че искам да намекна нещо на колегата?Далеч съм от мисълта да обиждам или да обсъждам сексуалната ориентация на който и да било колега от форума.А за да развеселя колегата ако все пак се почувства засегнат ще му кажа че и един мъж не е мъж без жена до себе си.Смех.
                          Last edited by Kuker; d.m.y г., 19:10.
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Хората, които ревнуват имат нужда от много любов и разбиране, за да им се докаже, че са единствени. Освен това ревността в умерени граници е полезна.А някой да се е замислял, че ревността не е нещо, което може да се контролира? Всъщност нека някой ми каже че обича някого си и не ревнува поне малко и ще му кажа, че или лъже или просто не обича. Това си е част от химията на любовта, а любовта няма много сносни определения за "правилно и неправилно".
                            Полза от ревността?
                            Ами има разбира се. Това е нещото, което доказва любовта на партньора - векове еволюция са доказали, че нищо в природата не е случайно. Ако не искаш връзка от типа "кво има за ядене, че трябва да те опъна и да спя, щото утре имам работа" ще трябва да има и някаква любов между вас. А любов без ревност просто няма.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

атака сега е момента!
                              Last edited by aleksander nikolaev; d.m.y г., 19:55.

Comment

Хората, които ревнуват имат нужда от много любов и разбиране, за да им се докаже, че са единствени. Освен това ревността в умерени граници е полезна.А някой да се е замислял, че ревността не е нещо, което може да се контролира? Всъщност нека някой ми каже че обича някого си и не ревнува поне малко и ще му кажа, че или лъже или просто не обича. Това си е част от химията на любовта, а любовта няма много сносни определения за "правилно и неправилно".
                                Полза от ревността?
                                Ами има разбира се. Това е нещото, което доказва любовта на партньора - векове еволюция са доказали, че нищо в природата не е случайно. Ако не искаш връзка от типа "кво има за ядене, че трябва да те опъна и да спя, щото утре имам работа" ще трябва да има и някаква любов между вас. А любов без ревност просто няма.
                                много много си права с това твое изказване.но нека сички се замислим над това че ако един човек те обича истински тои/тя няма да те нарани никога!а жените най-нежната и красива част от този свят напрвени за да ни радват с какви ли не неща.така че подкрепям всяко ваше мнение.

Comment

Working...
                                X