Известие

Collapse
No announcement yet.

Мрънкането и цупенето на половинките ни...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми и аз да кажа, че ако жената беше като мъжа, то щяхме да сме педали и да се женим за мъже, а те пък лесбийски и прочее.Това е едана от мечтите на педалите, да бъдат "нормално" семейство, което си е чиста проба утопия, ама не това е темата.
    Не всички качества, които е изброил Бонев са присъщи на жените,има и други, а не всички жени са еднакви, но като цяло жените и мъжета са си доста различни и затова се привличаче.Всъщност, затова сме половинки, както и те, без нас, а ние без тях сме половин хора, човеци.Допълваме се, разнобразяваме се, може и да станем по добри.Важното е да се разбрира ме-това не е лесно, но ако има любов всичко е възможно
    Та така,
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Законспирирана истина....................наистина ме заинтригува.
      Да не се плашиш, придал съм му малко мистичен привкус.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        питай търтея той ги радава
        верно гащичките са мнооооууууууу сладки.искам и аз....!!!?не за мен де
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Тука верно стана мармалад.......
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            От моя скромен опит досега мог да кажа, че съм напълно съгласен със следната статия:

Досадните навици на нежната половинка
            Ние сме изтъкани от слабости и противоречия, които трудно могат да бъдат изчерпани в статия като тази. Затова решихме да изложим само някои от най-често срещаните вредни навици при жените и да проследим, макар и частично, причините, които ги мотивират.

ДЪЛГИТЕ РАЗГОВОРИ НА... БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ
            Е, да! Не звучи особено логично и оправдано да се отделя такъв значителен капацитет от време в клюкарстване с приятелка по телефона на тема „Каква дрешка си купих”, „Коледното намаление в магазините на Max factor” или „Готиния сладур, с когото се запознах снощи”. Но пък за женската част от човечеството това може да е също толкова релаксиращо, колкото и ходенето за риба.
            ЗАЩО: всяка жена интуитивно усеща, че едва ли би могла да обсъжда подобни „общественозначими” теми със своята половинка, без риск диалогът да премине в монолог. Докато Х. винаги ще е готова да задоволи комуникативните й потребности, пък било то и само временно!

ПАЗАРУВАНЕТО
            Класика! Факт е, че шопинг-терапията е любимо занимание за нежния пол. Неговите представителки са в състояние съвсем безгрижно да пилеят време (и пари!), отдавайки се на това свое хоби. Или - още по-непонятно за мъжката аудитория - да прекарат часове наред в обиколки по магазините, в разглеждане на стоки и мерене на дрешки без да закупят каквото и да било. Просто ей така!
            ЗАЩО: идеалният начин за релаксация след многото грижи или в края на работния ден.

РАЗТОЧИТЕЛСТВОТО НА ВРЕМЕ
            Часове наред, прекарани в четене на списания, лакиране на нокти, приготвяне на маски за коси и лице, гримиране... Просто мъжете понякога не разбират нуждата от всички тези сложни процедури, които уж служат за разкрасяване, а всъщност с тях или без тях... май е все същото. За жените обаче тези малки „ритуали” имат своя смисъл и значение и носят не по-малко удоволствие от гледането на Шампионска лига, на по бира с приятели.
            ЗАЩО: разбира се за самочувствие най-вече, и защото грижите за себе си, създават усещане за пълноценност – чудесен начин да се поглезиш именно така, както искаш и заслужаваш.

„МИНУТА САМО И ТРЪГВАМЕ...”Любима фраза на толкова жени, и то в най-неподходящите моменти! А минутата обикновено прераства на пет, десет, понякога час... Сякаш преди това не е имала всичкото врене на света, за да се приготви за излизане! И когато се появи най-сетне, ами... тя си е все същата. Какво е правила толкова време в банята или пред тоалетката не става съвсем ясно.Този маниер можете да наблюдавате при един значителен процент от жените.
            ЗАЩО: да кажем просто, че губят представа за времето, когато става въпрос за излизания, подбиране на дрехи, обличане, гримиране и т.н. Понякога жените просто се увличат от стремежа си да изглеждат добре. С това често се прекалява, спор няма, но пък ако силната половинка допусне само за миг, че в повечето случаи всичко това не е просто за пред хората, а в негова чест.., ще е по-близо до истината за нещата.

ЦУПЕНЕТО
            Един любим похват на жените, когато търсят определен ефект, който по друг начин не биха постигнали. Този метод е доста повърхностен, но същевременно много ефикасен и изнервящ, защото умишлено внася изкуствено напрежение в отношенията между двама партньори. Мъжете също се цупят понякога, но... само понякога. За нежната половинка това е нещо като запазена марка.
            ЗАЩО: с този вреден навик всъщност могат да се постигнат много неща, включително износване на нервната система на любимия.

МРЪНКАНЕТО
            Един наистина лош маниер, който обикновено върви в комбинация с цупенето! Започне ли една жена да мрънка, трудно може да се запази хладнокръвие.
            ЗАЩО: естествено това си е израз на недоволство. Защо жените не могат просто да се изкажат ако има нещо и после достойно да си замълчат? Ами правят го в интерес на истината, макар и не всички.

Не че е нужно да харесваме всички лоши навици на половинката си, но ако се научим да приемаме нейните безобидни слабости и недостатъци, тя ще е готова да направи същото и за нас. А крилатата фраза „За да получиш, трябва да дадеш” важи с пълна сила при представителките на нежния пол.

Автор: Анелия Илкова
            5 Януари, 21:14 1529 прочитания

Аз добавям и РЕВНОСТТА ИМ!!!

Споделете вашето мнение!!!
            Все едно са гледали жена ми и са писали статията

АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Тука верно стана мармалад.......
              Както винаги
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                Все едно са гледали жена ми и са писали статията

И ревнива ли брате???
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Павка, всеки може да ревнува, но защо трябва да го показва? Аз съм съгласна, че когато имаш чувства към някой, е нормално да ревнуваш. А дали и как ще го покажеш, вече е въпрос на възпитание, среда и т.н. Затова не може поведението на всички да се слага под един знаменател. Жените мрънкали, дрънкали и се сърдели, дрън-дрън, аз не мрънкам! Не ходя по магазините с мъж, ама си е въпрос на гледна точка. Има и мъже такива ревльовци...., че да ти се доповръща
                  sigpic145 1,4 BOXER

Comment

Та да не се отклоняваме много от темата моето мнение за ревността е това:Ревността е липса на самочувствие и на доверие в самия себе си.Когато някой ревнува то е защото се съмнява в себе си а не в партньора си.Ревността не е знак за обич а по скоро за притежание.Ревнува този който смята че партньора му принадлежи!!!

П.П
                    Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    верно гащичките са мнооооууууууу сладки.искам и аз....!!!?не за мен де
                    ама аз не съм си помисляла, че са за теб
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                      Та да не се отклоняваме много от темата моето мнение за ревността е това:Ревността е липса на самочувствие и на доверие в самия себе си.Когато някой ревнува то е защото се съмнява в себе си а не в партньора си.Ревността не е знак за обич а по скоро за притежание.Ревнува този който смята че партньора му принадлежи!!!

П.П

ама аз не съм си помисляла, че са за теб
                      Очевидно имаш нужда от повечко опит.Но има известна доза истина.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                        Очевидно имаш нужда от повечко опит.Но има известна доза истина.
                        тва си е мнение..не говорим за опит а и къв опит едва на 19 съм

Comment

• Нищо лошо не казвам.Само констатирам.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                            Нищо лошо не казвам.Само констатирам.
                            нищо не съм казала просто според мен това, че ревнуваш някого не показва, че го обичаш и, че му имаш доверие напротив отдалечаваш го от себе си

Comment

• много сложна тема сте подхванали....!!!
                              Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 20:41.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                                еи с гаштички ще развалим дисциплината у форумамноооуу са яки.
                                тъкмо обмисляме да ги пуснем в продажба, че много са желаещите

Comment

Working...
                                X