Известие

Collapse
No announcement yet.

наздраве на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    колега да нямаш глисти че такъв зор с качването на килограмите
    Не мога да се похваля с чак толкова богат вътрешен живот
    Бърз метаболизъм просто - ако не се натоварвам интензивно физически, залепям 65 кила независимо дали мухам зверски или гладувам
    Примерно в казармата до клетвата (за около 40 дни) с помощта на магически фрази от сорта на "Я пАдни доле за дваасе!" качих 7 (седем!) кила и на майка ми очите светнаха като 50+ ватов ксенон като ме видя Сичкото останало боец беше изпосталяло къде от малко количество манджа, къде от неохота да яде каквото му се дава Един месец по-късно, след като ме преместиха във военното окръжие като програмист, отново си бях на 65 кила... Бе мързел съм си и тва е, а и клатенето на некви железа ми е адски досадно занимание (да не кажа малоумно), та основно имам проблем с мотивацията за постигане на внушителен екстериор
    Last edited by bass; d.m.y г., 18:37.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• айде наздраве на всички които са си вкъщи и си пийват
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Е наздраве и от мен днес, понеделнишки, утре съм в отпуск, та няма какво да му мисля
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
          Не мога да се похваля с чак толкова богат вътрешем живот
          Бърз метаболизъм просто - ако не се натоварвам интензивно физически, залепям 65 кила независимо дали мухам зверски или гладувам
          Примерно в казармата до клетвата (за около 40 дни) с помощта на магически фрази от сорта на "Я пАдни доле за дваасе!" качих 7 (седем!) кила и на майка ми очите светнаха като 50+ ватов ксенон като ме видя Сичкото останало боец беше изпосталяло къде от малко количество манджа, къде от неохота да яде каквото му се дава Един месец по-късно, след като ме преместиха във военното окръжие като програмист, отново си бях на 65 кила... Бе мързел съм си и тва е, а и клатенето на некви железа ми е адски досадно занимание (да не кажа малоумно), та основно имам проблем с мотивацията за постигане на внушителен екстериор
          аз пък досега не съм видяла някого, дето да изпитва необходимост да се похвали с подобен богат вътрешен живот

а това за бързия метаболизъм ми иде твърде нАучно - 'ората му викат "прави черва", не кат' тебе

ако знаеш колко манекенки биха ти завидели, в случай, че биха имали възможността да прочетат цитирания твой пост
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Е па кво да кажем ние с гайдите, като от 8-ми клас съм 64 кила. А съм 180 см.
            Кон бегач и мъж е..ч трябва да са слаби!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Е па кво да кажем ние с гайдите, като от 8-ми клас съм 64 кила. А съм 180 см.

хехехехе, чудех се кога ли ще стигнем до същината на въпроса

нали темата за алкохола и секса са неразривно свързани по начин, близък до оная работа с българо-съветската дружба, въздуха, слънцето и прочЕЕ

и за да не съм тотално офф - наздраве!

тая вечер съм на коктейл от мляко с какао и ирландска ракия. и лед.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• а на здраве тъкмо къркам.ей имаше семетресение.!!!!!

Comment

• Малко къркате, нищо не усетих, а наздраве
                  sigpic

Comment

• Comment

Внимавай, да не ти се качи някоя кака да ти строши кокалите.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Правилно, затова от една година съм минус 15 от 100 кила.Винаги съм били около 87-90,само последните 6-7 години бях качил стотака, но няма смисъл от такива "раници", ръст +7 върху твоя, а наздраве
                        sigpic

Comment

• хахаха "раници" ,добре казано колега,
                          трябва да се спортува (спИртува) няма как
                          та по тоя повод айде наздравичка и от мен, след малко сядам на масата за по една малка ракийка преди вечеря
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• И на теб жив и здрав и да ти е сладко
                            sigpic

Comment

• ей тази вечер си къркам ракийцата с охлювчета.а кво чакате викайте.

Comment

• яяяя кой се обади, отдавна не си писал колега
                                айде наздравичка от мен
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X