До сабаилам може и на клечки за зъби да стане.Караи да е весело!Поздрави на всички в БГ!
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениея да видим кои останахме
а наздраве сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениекой го казва....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
хахаха то имало ора бре, аз тъкмо приготвях огледалото че не ми се пие самAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениехахаха то имало ора бре, аз тъкмо приготвях огледалото че не ми се пие самMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Това в кръга на шегата бе, ти пък .... не съм чак толкова зле. То отдавна не съм си занулявал ЕКУ-то и вероятно имам доста грешки за чистене,ще я свършим тия дни тая работа. Само главоболието дето е кофти след зануляването ама, ще се справим някак.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТова в кръга на шегата бе, ти пък .... не съм чак толкова зле. То отдавна не съм си занулявал ЕКУ-то и вероятно имам доста грешки за чистене,ще я свършим тия дни тая работа. Само главоболието дето е кофти след зануляването ама, ще се справим някак.
Comment
-
Само АЦЕФЕИН ми помага, тоя алказалцер помага ама съвсем малко и то трябва да го пия вечер преди лягане.Ох добре че рядко ми се налага. Хаха заповядай колега К.Вълканов, колко ще изпиеш, от 1 кило повече немоиш изпи.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеСамо АЦЕФЕИН ми помага, тоя алказалцер помага ама съвсем малко и то трябва да го пия вечер преди лягане.Ох добре че рядко ми се налага. Хаха заповядай колега К.Вълканов, колко ще изпиеш, от 1 кило повече немоиш изпи.
Comment
Comment