А наздраве за след един час,че на село у кръчмата нема нет!
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеабе... кой ма настъпа по ръката???
наздраве...
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеабе... кой ма настъпа по ръката???
наздраве...:big_whoops
:после: а на сутринта :
Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:05.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеаз,аз.нали съм си от провинцийката та днеска метнах 1ни телешки пържолки на скарата и около25кифтака,от тъста ,закла 2 бика тази зима и яко пръщим мръвка.ай:big_whoops
:после
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЯ да видим има ли спИртисти днеска?
Айде наздравичка колеги, след малко я подкарваме и ние.
Comment
-
ам тия са само 1-вата партида, има доста още
бе ко да я прая мойта (жИнЪтЪ), нали ми е рожденничка днескаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеам тия са само 1-вата партида, има доста още
бе ко да я прая мойта (жИнЪтЪ), нали ми е рожденничка днеска
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеам тия са само 1-вата партида, има доста още
бе ко да я прая мойта (жИнЪтЪ), нали ми е рожденничка днеска
Преди време по такъв повод, направих този подарък :
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНаздраве, да ти е жива и здрава булката !
Преди време по такъв повод, направих този подарък :
Comment
Comment