If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мерси колеги,
а тия дето не пият все още, мога да ги подразня със следните 2 снимки
Attached Files
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
ей колеги наздраве, тука банкета "вари" (върви) с пълна сила , след малко минаваме на уиски и с някой може да се срещнем в матрицата, аз съм мистър Андерсън
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
ей колеги наздраве, тука банкета "вари" (върви) с пълна сила , след малко минаваме на уиски и с някой може да се срещнем в матрицата, аз съм мистър Андерсън
Ааа живи сме, че и без главоболие днес, нещо невиждано досега.
Та как сте колеги, подкарахте ли я вече?
Айде наздравичка на пиячите, аз тая вечер почивам, нещо не ми върви глътката, ... абе ще я карам "лекинко" на биричка (докога не се знае де).
Ааа живи сме, че и без главоболие днес, нещо невиждано досега.
Та как сте колеги, подкарахте ли я вече?
Айде наздравичка на пиячите, аз тая вечер почивам, нещо не ми върви глътката, ... абе ще я карам "лекинко" на биричка (докога не се знае де).
ан тъй,пази си главите щот не знае човек кога ще му потрябват
Comment