Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениемоля ви да не коментирате модела, че ще се почувствам неудобно - цветът е достатъчен
айде едно наздраве да видим кои сме останалиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениебе, вие двамата няма ли да спрете да се извинявате?
наздраве.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМи не можем,много гафим нещо.
пак не съм забелязала същественото (за гафове, нали, щото иде реч) :Р
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЕй цъ цъ цъ , биричката ми взе да свършва, лоша раута.
Comment
-
Ааа, мисля че е достатъчно за тази вечер, всичко с мярка.Сега ще си легна, ще се наспя и утре ако е хубаво времето мисля да прескоча до морето, да понапечем дупетата малко.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАаа, мисля че е достатъчно за тази вечер, всичко с мярка.Сега ще си легна, ще се наспя и утре ако е хубаво времето мисля да прескоча до морето, да понапечем дупетата малко.
Comment
-
Да взех книжката преди седмица, ей нема такъв кеф. Ама сега колко примерно карам, не е истина просто.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеДа взех книжката преди седмица, ей нема такъв кеф. Ама сега колко примерно карам, не е истина просто.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАйде лека вечер колеги/колежки , на пиячите наздраве.
Comment
Comment