Известие

Collapse
No announcement yet.

наздраве на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Размазал съм се кат прасе нощеска.Цял ден бера душа.Мъча се с една бира сега ама не влиза нещо.Ае наздраве се пак!
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• От мен поздрав с http://www.vbox7.com/play:95b05ba2

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        Размазал съм се кат прасе нощеска.Цял ден бера душа.Мъча се с една бира сега ама не влиза нещо.Ае наздраве се пак!
        Бирата да ти е проблем
        Там проблема е само ако няма

Comment

• ае лека,аз си допивам портокаловия сок и лягам.Одеве глътнах една бира,ама беше топла баси...

Comment

• Да пиеш топла бира е се едно да ебеш жена без цици.Пак става ама.....
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Да пиеш топла бира е се едно да ебеш жена без цици.Пак става ама.....
              Това е мн яко!! Аре на здраве!

Comment

Да пиеш топла бира е се едно да ебеш жена без цици.Пак става ама.....
                абе мислех,че е студена щото я взех от хладилника,ама той не я охладил,да го ева и я отворих,кажи ми как да хвърля бира?

Comment

• Хайде и от мен едно наздраве!!!
                  Аз още бачкам ама това не пречи да съчетая работата с удоволствието
                  Alfa 156 1,6 TS ex
                  Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                  Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                    кажи ми как да хвърля бира?
                    Ей това вече приказка

Comment

• Аз ще викам днеска от рано щот жената има р.ден и след малко мятам скарите и атака.

Comment

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
                        Аз още бачкам ама това не пречи да съчетая работата с удоволствието
                        Дето имаше една приказка "когато пиенето пречи на работата, да ти е..а и работата"
                        Пп... Честит празник на всички днес, а към колегата Галинвест : да ти е жива здрава булката земляк и още дълги дълги години да се радвате/понасяте един на друг.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                          Аз ще викам днеска от рано щот жената има р.ден и след малко мятам скарите и атака.
                          супер

Честит да ви е празникът - и на любимата ти, и на теб, и на всичките ви близки.

Здрав купон ви пожелавам днес и вие да сте здрави и доволни
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• айде наздрави от мене,пиша ви сега щото после няма как.НАЗДРАВЕ!

Comment

• Ииииееееееййййййй,умирам братяяяяя.

Comment

• Накълцах си една чиния с мезета,отворих си една бира,втора.Тъпите белгиици седят и ме гледат кът извънземен.Няма с кого една дума на български да обели човек,баси.А наздраве!

Comment

Working...
                                X