Размазал съм се кат прасе нощеска.Цял ден бера душа.Мъча се с една бира сега ама не влиза нещо.Ае наздраве се пак!
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеРазмазал съм се кат прасе нощеска.Цял ден бера душа.Мъча се с една бира сега ама не влиза нещо.Ае наздраве се пак!
Там проблема е само ако няма
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеДа пиеш топла бира е се едно да ебеш жена без цици.Пак става ама.....
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеДа пиеш топла бира е се едно да ебеш жена без цици.Пак става ама.....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекажи ми как да хвърля бира?
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАз още бачкам ама това не пречи да съчетая работата с удоволствието
Пп... Честит празник на всички днес, а към колегата Галинвест : да ти е жива здрава булката земляк и още дълги дълги години да се радвате/понасяте един на друг.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеАз ще викам днеска от рано щот жената има р.ден и след малко мятам скарите и атака.
Честит да ви е празникът - и на любимата ти, и на теб, и на всичките ви близки.
Здрав купон ви пожелавам днес и вие да сте здрави и доволни
Comment
-
Накълцах си една чиния с мезета,отворих си една бира,втора.Тъпите белгиици седят и ме гледат кът извънземен.Няма с кого една дума на български да обели човек,баси.А наздраве!164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment