Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква марка телефони ползвате???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като стана въпрос за ретро телефони....Някой има ли НОкиа 8910и да сподели впечатления, че отдавна търся да си купя една, ама са много редки?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е71 е мн добър телефон и то на прилична цена, мисля и аз в скоро време да се сдобия с един такъв. Иначе от 5+ години ползвам телефони Нокия със Симбиан
      П.П. имам и една 3310ка и последния модел на Ериксон!

Comment

сони ериксон w810i!тва чудо вече е на 2г и 5 месеца и продължава да си работи така както когато го купих,а преживяванията са му колкото за един роман!и една нокия 5300 добро попадение и с нея
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

В момента Нокиа 6300 и съм доволна- стилен и има всички функции, които ми трябват . От бившите 2та ми фаворита са Siemens C45 i Sony Ericsson Z610i. Единственият ( и фатален) кусур на последния е,че не издържа на гмуркане в морска вода
          Обича да се вози на Алфа

Comment

Вече само Sony Ericsson-и ползвам
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Сменял сам доста телефони и според мен марката е една Nokia. Разбира се неможе да се каже, че всички модели са невероятни.
              Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
              sigpic
              http://vbox7.com/play:884c5234
              http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Нокиа 6500 slide (личен) и Нокиа 2310 (служебен). Слайда се оказа голям боклук.
                sigpic Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110hp 2000г.

Comment

Аз след самсунг Д500 повече слайдери не съм и няма да си взема! Първо, че почват да лопат ( луфт се получава) и второ тия лентови кабели ги нямат за нищо...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

В момента Нокиа Е 65 - перфектен телефон, служебния ми е Самсунг
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Към хората с Е71 - поща ползвате ли на него?
                      Иначе както каза вируса, за мен е важно обхват и чуваемост на телефона, много съм доволен от SE k610i - отлично качество на звука.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Аз след самсунг Д500 повече слайдери не съм и няма да си взема! Първо, че почват да лопат ( луфт се получава) и второ тия лентови кабели ги нямат за нищо...
                        Може би просто не си го пазил достатъчно - имам D500 в офиса (бивш мой апарат - вече служебен) който се плъзга точно както и когато беше нов, а НЕ е ремонтиран никога от нищо
                        При това е преживял и две катастрофи
                        ЖЕЛЯЗО!!!
                        sigpic

Comment

аз съм с този Sharp(нищо особено като екстри,но уникален дизайн) и една Nokia на която даже не и знам модела(май че беше 2600)

Comment

Nokia. Доста от моделите им във времето.
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Може би просто не си го пазил достатъчно - имам D500 в офиса (бивш мой апарат - вече служебен) който се плъзга точно както и когато беше нов, а НЕ е ремонтиран никога от нищо
                              ЖЕЛЯЗО!!!
                              Нокиа N95 8ГБ (черната) Чисто НОва!! След 2 дена ползване почна да има луфт....

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                ЖЕЛЯЗО!!!
                                За мен това е най-здравия Самсунг правен някога,аз го ползвах 2 години,падал е от 8м.на сцената и беше като нов
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X