А що сте изпуснали айфоуна?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква марка телефони ползвате???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеА що сте изпуснали айфоуна?
П.П. Не искам да обидя никой просто не съм се наспал и ми дойде отвътре
Comment
-
Понеже говорим за телефони - чудя се какъв телефон да си взема ( в момента съм с Нокия 5220 Експрес Мюзик и Сони ериксон Z 530i Ами доволен съм и от двата. СЕ е на 3 години и държи батерията с един - два дни повече.
Та сега искам телефон с Wi Fi, с GPS и с някаква операционна система. В момента дилемата ми е между HTC Touch 3G и Nokia Е71 (или иначе казано между WM 6.1 и Симбиан) Знам че на HTC -to ще мога да подкарам и Андройда. Но пък дизайна на Е71 е много як,вчера пробвах ГПС-а - хваща дори в затворено помещение и то доста бързо, Ви - Фи то бачка без проблем и без да иска някакви настроики за всяко свързване.
Никога не съм бил фен на нокия - последните им модели изглеждат много ефтини с тая пластмаса, НО моделите Е66 и Е71 са изключение и не са от пластмаса.
Та моля да изкачете мнения межди HTC и Нокия със Симбиан. Ценови диапазон до 700-800 лева2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеПонеже говорим за телефони - чудя се какъв телефон да си взема ( в момента съм с Нокия 5220 Експрес Мюзик и Сони ериксон Z 530i Ами доволен съм и от двата. СЕ е на 3 години и държи батерията с един - два дни повече.
Та сега искам телефон с Wi Fi, с GPS и с някаква операционна система. В момента дилемата ми е между HTC Touch 3G и Nokia Е71 (или иначе казано между WM 6.1 и Симбиан) Знам че на HTC -to ще мога да подкарам и Андройда. Но пък дизайна на Е71 е много як,вчера пробвах ГПС-а - хваща дори в затворено помещение и то доста бързо, Ви - Фи то бачка без проблем и без да иска някакви настроики за всяко свързване.
Никога не съм бил фен на нокия - последните им модели изглеждат много ефтини с тая пластмаса, НО моделите Е66 и Е71 са изключение и не са от пластмаса.
Та моля да изкачете мнения межди HTC и Нокия със Симбиан. Ценови диапазон до 700-800 леваFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеЩото той е мултимедиен плеар не телефон
П.П. Не искам да обидя никой просто не съм се наспал и ми дойде отвътре
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение....98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment