Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква марка телефони ползвате???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Ама наистина трябваше да има и "друг". Аз съм на HTC Touch Pro
    Съгласен, аз съм с HTC Touch Diamond
    Last edited by vaklinator; d.m.y г., 02:36.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      как да накарам ГПС-а да работи без да ползва безжичен интернет ????
      С къв телефон си?
      Ако си със Симбиан и имаш гпс си сложи герман, но някоя по-стара версия, защото новите гълтат ацки много ток, дори когато не се ползват

Comment

Е71
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е71
          Ми то мисля, че си има програма за гсп, но си сложи Герман по-стара версия.
          На този линк можеш да намериш повече инфо: http://www.all4smartphone.com/forum/...EE%E1%EB%E5%EC

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Колега ако си с Гармин последните версии са бъгави и лапат много ток дори, когато не пуснат и за това батерията пада бързо. Сложи си някоя по-стара и не би трябвало да имаш такъв проблем
            ми Гармина е 5.00.10s60.9
            демек си е точно за нея
            но и Нокиа мапс ми лапа толкоз ток колкото и Гармина
            тествах го вече .. не знам ... честно казано вече не ми пречи .. кат се прибера и веднага го зареждам телефона
            а пък в джоба си имам и един Водафоун 225 ако батерията на Нокиата умре ... аве .. требаше да си карам
            със слушалките от по 20 лв ... ама айде ..
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Аз съм с Nokia E90 communicator.Гармина работи перфектно на този екран.
              алфа 156 1.8тс16v

Comment

Е71
                ма то ползва интернет само ако теглиш някви допълнителни неща. Иначе в Tools имаш Go online / offline.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Ако не влезна през Безжичния интернет...просто нито ми зарежда картата, нито нищо...все едно няма сигнал..Някакви настройки трябва ли да направя? Как да му задам мойте координати?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ако не влезна през Безжичния интернет...просто нито ми зарежда картата, нито нищо...все едно няма сигнал..Някакви настройки трябва ли да направя? Как да му задам мойте координати?
                    1. То затова е ГПС, за да ти дава твите координати, а не да му ги казваш ти.
                    2. ГПС сигнала се получава от спътник. Няма нищо общо с безжичния или който и да е интернет, а за да имаш връзка със спътника/ците - излез на балкона или на открито, защото на дивана в хола няма сигнал.
                    3. Въпроса ти е за този форум http://forum.pocketbulgaria.com/
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Доста почетох и май ще взема Нокия Е71
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Доста почетох и май ще взема Нокия Е71
                          Това съм го решил от няколко месеца, уви още няма кинти

Comment

Защо не погледнеш това-HTC Touch Diamond
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Вземи си NOKIA N81! Наистина много добра и си има вси4ко.
                              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• "Вземи си NOKIA N81! Наистина много добра и си има вси4ко."

не е като N96 ,a за батериите на E71 , E90 communicator няма кой да ги стигне по показатели,невярвах ама моя Е71 държи по
                                1седмица батерията,нещо с което никой от Nсерията не може да се похвали, да не говорим колко е удобна клавиатурата когато ползваш нет или пишеш И-мейл.Аз ако можех веднага скачам на Е90-то без да се замисля нито за секунда
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X