Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Именно ! Това да се вика само Метъл ,само Чалга ,само еди к'во си не мога да го разбера ,музиката се дели на хубава и лоша ,а не на стилове и под стилове (поне аз така си я деля ) Имам един познат които слуша само индиански песни ,от тея релаксиращите ,но като се съберем и седнеем .......... и яко чалга
    То ако става на въпрос и аз слушам всичко, в зависиност от ситуацията

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Пич, тук никой не те обижда, ние хората, които слушаме поп фолк сме широко скроени и обичаме да се забавляваме и веселим, не ходим нощем по гробищата да се срещаме с Гяволи.
      Е ти направо изби рибата, хахаха. Понеже сте широко скроени, не правите разлика между дет метъл(тия с гробищата) и ска, хардкор и пънк , ама нейсе...Ето виж и Вики е фенка на Светльо Витков и даже поства такива весели текстчета
      Ама честно казано пред целулита на Азис предпочитам китарата, ракията и ония с гробищата
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Е ти направо изби рибата, хахаха. Понеже сте широко скроени, не правите разлика между дет метъл(тия с гробищата) и ска, хардкор и пънк , ама нейсе...Ето виж и Вики е фенка на Светльо Витков и даже поства такива весели текстчета
        Ама честно казано пред целулита на Азис предпочитам китарата, ракията и ония с гробищата
        Аз знам какво е "дет" метъл. Слушал съм всичко, само джаз не съм, ама сега работя по въпроса. Азис не мога да го понасям, но азис не е целият поп фолк. Изначално ти е сбъркана концепцията. Щом е поп фолк БЕГИ далече. Не става така.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Нищо сбъркано няма, това че не харесвам чалгиите не значи, че не ми се налага да ги чувам оттук-оттам, познавам хора заразени от тази болест,но кво да направя не ме кефи циганията и тва е
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Шшшшшшшшшвепс...
            аз харесвам само изявлени секс икони като Милко Калайджиев и Амет!Останалото на
            www.chakamzasharan.com
            Last edited by viki; d.m.y г., 16:38.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• добре де, аз смея да твърдя че Азис е продукт. даже не само е продукт, но е и откраднат продукт! Визията му е открадната от френски манекен който е супер известен през 80-те, а стилистиката му е открадната от еди иначе неизвестне младеж Бой Джордж.
              Уповавайки се на образованието си в сферата на Масовите комуникации и по-специално на курка музиката като средство за масова комуникация, мога смело да заявя че всяка музика комуникира с отделните публики по специфичен начин. наличието на даден музикален стил означава, че има публика, която го изисква. в противен случай, той би замрял и постепенно изчезнал. текстовете в поп фолка са прости и лесни за запаматяване, музиката е бърза и жива. това е така, защото това е музика целяща разтоваврване, танци и забавление. няма заявки за дълбоко звучене, послание и т.н. Но да отричаш даден музикален стил само защото не го харесваш е както да забраниш понеделниците щото не те кефят. никой не те кара! не те кефи - сменяш канала! аз лично слушам всякаква музика! ВСЯКАКВА!!! имам любили песни и изпълнители в стилове, които въобще не си чувалм, но това нищо не значи!
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• туй е то!
                http://vbox7.com/play:3aa4a516
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  добре де, аз смея да твърдя че Азис е продукт. даже не само е продукт, но е и откраднат продукт! Визията му е открадната от френски манекен който е супер известен през 80-те, а стилистиката му е открадната от еди иначе неизвестне младеж Бой Джордж.
                  Уповавайки се на образованието си в сферата на Масовите комуникации и по-специално на курка музиката като средство за масова комуникация, мога смело да заявя че всяка музика комуникира с отделните публики по специфичен начин. наличието на даден музикален стил означава, че има публика, която го изисква. в противен случай, той би замрял и постепенно изчезнал. текстовете в поп фолка са прости и лесни за запаматяване, музиката е бърза и жива. това е така, защото това е музика целяща разтоваврване, танци и забавление. няма заявки за дълбоко звучене, послание и т.н. Но да отричаш даден музикален стил само защото не го харесваш е както да забраниш понеделниците щото не те кефят. никой не те кара! не те кефи - сменяш канала! аз лично слушам всякаква музика! ВСЯКАКВА!!! имам любили песни и изпълнители в стилове, които въобще не си чувалм, но това нищо не значи!
                  Дай малко по простичко. Тук сме необразовани хора. Не сме завършили Хеви-хард-траш-дет-(последния да каже наздраве)метъл академията.
                  К.М.

Comment

• Това значи музикален помияр, с извинение за израза, но няма друг който да е толкова точен Естествено, че не може да се забрани някаква си музика, а и не е нужно. Просто не издържах и се намесих, когата прочетох че чалгата била изначално присъща на нашият беден народец, с напомнянето че допреди турското робство такава музика по нашите не е имало. Аз лично съжалявам и за робството, и за чалгата
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Това значи музикален помияр, с извинение за израза, но няма друг който да е толкова точен Естествено, че не може да се забрани някаква си музика, а и не е нужно. Просто не издържах и се намесих, когата прочетох че чалгата била изначално присъща на нашият беден народец, с напомнянето че допреди турското робство такава музика по нашите не е имало. Аз лично съжалявам и за робството, и за чалгата
                      Ти не знаеш какво е чалга. Бъркат ти се малко понятията.
                      К.М.

Comment

• Фанатизма никога не е бил приятен ,защо го проявявате ?
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                          Ти не знаеш какво е чалга. Бъркат ти се малко понятията.
                          Не ни обяснявай какво е чалга, знаем!
                          Всички знаят за какво става дума тук!
                          И откога тая гнусотия е присъща за българина? От къде се появи това нещо? Нали знаеш?
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• На мен ми допада дефиницията на Буги:
                            "Когато на готин човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е готино, това е чалга."
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Не ни обяснявай какво е чалга, знаем!
                              Всички знаят за какво става дума тук!
                              И откога тая гнусотия е присъща за българина? От къде се появи това нещо? Нали знаеш?
                              Кои сте вие, някаква метъл масонска ложа ли хахахахахаха.....................?
                              К.М.

Comment

• е хуу де. ся не искам да изгхлежда че съм хипер заклет чалга фен щото не съм! не си паря косъм от мустаците на Милко Калайджиев в рамка до леглото, но не обичам тоталното отричане без силни доводи. "щот ни мъ кефи, пич" не е довод. "щот е просташко" пак не е довод щото колко друга просташка музика има ум да ти зайде!
                                и да аз съм музикален помияр. по друг начин казано обаче това означава че не робувам на стилове и не ограничавам мирогледа си поради въздействието на външни фактори или подари крайна и граничеща с фанатизъм непоносимост към дадена култура или музикален стил!

той, се засилва, скача, изстрел и коооооооооооооош!!! енд еф стори!!!
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X