Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нямам време да чета цялата тема, че си тръгвам, утре ще й обърна подобаващо внимание.
    Само искам да кажа:

В ритъма на музиката, рокаджиите си клатят главата, а чалгаджиите си клатят задника. На който където му е акъла - това клати.

П.П.
    Долу чалгата!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
      ЕЕЕЕЕЕ... Пинк Флойд в подобна тема... Стига де! 6 години ги слушах до откат. Те са моето детство. След всичко казано, написано и т.н., поздрав за теб, колега, с това. Дано не те кефи. Ако имам идол в музиката, то това е той:

http://www.youtube.com/watch?v=OsUMFRhAe64
      Напротив !!безумно ме кефи! това е музика. 6 години са малко)) това ще се слуша и след 60
      благодаря колега, много се радвам когато някой слуша и знае за тези ранни неща. имам няколко албума на сид барет.
      Last edited by fiore; d.m.y г., 18:06.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Нямам време да чета цялата тема, че си тръгвам, утре ще й обърна подобаващо внимание.
        Само искам да кажа:

В ритъма на музиката, рокаджиите си клатят главата, а чалгаджиите си клатят задника. На който където му е акъла - това клати.

П.П.
        Долу чалгата!
        ОСТРО! РЯЗКО! КОН-КРЕТ-НО
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• и крайно! а рапърите кво си клатят? а?
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ОСТРО! РЯЗКО! КОН-КРЕТ-НО
            Ето моя пост никой не го подкрепи, защото сред хората от форума, които слушат чалга няма робове единствено на този стил и не отричат другата музика!
            П.П. като има рап песнички, които ме кефат, а е известно, че раперите са негри(което не ме кефи), какво трябва да спра да слушам съответните песни ли?

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              и крайно! а рапърите кво си клатят? а?
              Ланците.

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                да включим и това а?

http://www.youtube.com/watch?v=YQWszrZHBPI
                Децата ми отраснаха с тази музика !!!
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Ланците.
                  не важи - чалгарите също! друго?

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Децата ми отраснаха с тази музика !!!
                    и мойте живот и здраве ще отраснат с нея))
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                      Ето моя пост никой не го подкрепи, защото сред хората от форума, които слушат чалга няма робове единствено на този стил и не отричат другата музика!
                      П.П. като има рап песнички, които ме кефат, а е известно, че раперите са негри(което не ме кефи), какво трябва да спра да слушам съответните песни ли?

Горният ти пост беше УЛТРА расистки, колега! Заниманието "райтър" цвят не познава. Има можещи и не толкова можещи. Сред най-болните райтърски крюта срещам името на няколко шведски. Членовете им са бели като цветовете на цъфнала череша

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                        не важи - чалгарите също! друго?
                        Това сега за smart remark ли трябва да мине? Според колегата Fear чалгарите си клатят/въртят задника. Аз затова му дадох и kudos. В интерес на истината като съм на хип хоп парти клатя глава, вдигам ръце, чупя стойки, с две думи - забавлявам се. Хайде стига преливане от пусто в празно. Не се кефя на поп фолка и толкова. Вие се кефите и друсате гъзовете. Ами значи всички са доволни.

Comment

• Всъщност, има изследвания, правещи връзката между коефициента на интелигентност и музикалните предпочитания. Не български, съответно няма за чалга, но съпоставка може да се направи. Смятам, не е нужно да подсказвам какви са резултатите.
                          В другия полюс е джазът.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                            Всъщност, има изследвания, правещи връзката между коефициента на интелигентност и музикалните предпочитания. Не български, съответно няма за чалга, но съпоставка може да се направи. Смятам, не е нужно да подсказвам какви са резултатите.
                            В другия полюс е джазът.
                            Почвам да слушам джаз и ще ме мислите за много интелЕгентен

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• по тази логика - няма стойностен джаз концерт който да съм пропуснал в близките 4 години! и да забавлявам се и на чалга! ха сега де! кво праим?

Comment

• Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                                Почвам да слушам джаз и ще ме мислите за много интелЕгентен
                                по добре си бъди естествен. другото винаги прозира)
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X