If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слушам абсолютно всичко, без много фрапиращите метъл изпълнения....На маса с компания като седнем се слуша ретро, чалга, тия парчета, които въртят по Сити итн...Но без чалга на маса да пием, някак не върви
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Еми сложи формалин в една вана, поставена в бяла стая без никакви "пошлости" в нея и легни гол и неомърсен във ваната. Така ще се запазиш чист от всякаква мРъсотия.
Ооооооооо забравих пусни си камино в изпълнение на Лили Иванова.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Не че има много връзка, но до голяма степен не е лоша идеята
Камино е много силна.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
А, не, мерси. Мръсна е идеята да гледам Лили на тези години да се опитва да пее. На плоча ми харесва повече.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Какво ме интересува каква е аудиторията. Ако видиш мутра в рилския манастир, това обезценява ли го с нещо.
Ако хванат свещеник педофил, това означава ли, че цялото християнство е буламач.
Елементарен начин на мислене колега, и то от човек, който не слуша чалга. Ето ти пример, че има и елементарни хора, които не слушат чалга.
Аз не съм елементарен. Не казвам да не се слуша чалга щото я слушат псевдомутренца, а че е боклук и ОТГОРЕ НА ВСИЧКО я слушат Псевдомутренца или мислещи се за такива.....Някакси по- ме кефи да слушам IRON MAIDEN отколкото Малинаа..
Comment