Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
    Аз пък да ви кажа за хип-хоп културата, некой негър или правещ се на такъв да ми драска стените във входа или подлезите или блоковете и т.н. не мерси
    ..и аз мразим някой негър да ми се кара по радиото...веднага сменям станцията
    Попадал съм в компания която слуша чалга...нищо лошо
    ..е не скачам на масата като някой изтърван бизон, но не си и запушвам ушите
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      по тази логика - няма стойностен джаз концерт който да съм пропуснал в близките 4 години! и да забавлявам се и на чалга! ха сега де! кво праим?
      Естествено, има изключения. Няма правило без изключения.
      Другия вариант е да се опитваш да се харесаш на всички. Ходи на психар, ако те интересува повече
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• кой каза джаз?

http://vbox7.com/play:53e1382f

убийствено нали?
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

• Sofia Hardcore
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Въобще не протечох темата до тук, този разговор съм го слушал и ще го слушам за в бъдеще.....но на дали има подобна тема, която може да отчете 200 отговора за толкова кратък срок!
            Рок енд Рол!!!
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Бичето - Идем
              'айде поздравче
              на кого е Алфата от клипа ?
              Кхкхкхкхк как ги начупи алфистите
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

• AC/DC
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• браво.

определено наблюдавам висока плодовитост от страна на участниците в спора.

човекът попита кой какво слуша, доколкото си спомня поодъртялата ми глава, пък превърнахме темата му в поредната арена за конфронтации.

личното ми мнение е, че всеки е свободен да слуша каквото си ще (доколкото не пречи на другия/те).

"превъзпитание" или "промяна в гледната точка" ->, е възможно, само ако има собствено желание за това.

никакви такива "тоя стил е тъп" или "ти си ограничен, щом слушаш това" не вършат работа.
                  защото най-естественото нещо е, когато има насилствен опит за промяна на нечие мнение по даден (какъвто и да било) въпрос, да се натъкнем на отпор/противодействие или просто инат. специалистите в областта на физиката да кажат

в заключение:
                  смятам, че подобни спорове са безсмислени и ялови.
                  всеки сам за себе си решава какво, кога и как.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Успях вече да прочета темата, голям спор се е развихрил.
                    Нямам нищо против чалгата и хората, които си я харесват и слушат - имам против това, че ми я налагат от почти всеки ъгъл, трамвай, заведение, телевизионен канал, радио, съсед и т.н.
                    В тази връзка, искам да попитам слушащите чалга - как я слушате хора? Надънена хубавичко, че и целият вход да я чува нали?
                    Защото аз с колкото и почитатели на чалгата да съм говорил отговорът е бил еднакъв: "Слушам си я силно бате, нЪ'л' така мЪ кефи, к'во ми пука, че пречи на съседите".
                    И няма никакво значение, за кое време на денонощието става въпрос.

Ей от този факт и някои други подобни си правя изводите за манталитета и културата на тази част от населението, слушаща чалга.
                    Защото аз, ако искам да слушам силно музика си слагам слушалките, въпреки че имам техника, с която мога да разплача чалгаджиите в половината квартал.

Прави впечатление, че защитниците на чалгата изтъкват като доводи разни "групи", които повръщат, сер@т и какво ли не друго на сцената, а "музиката" им е някакво нечленоразделно грачене/дране в съпровод от някакъв шум от инструментите наоколо.
                    За мен, това е толкова отблъскващо, колкото и чалгата.

И накрая, ще ви дам два-три примера за музиката, която слушам предимно. Отделно от тази музика, слушам и джаз-рок, блус, фънк, както и други неща, които се определят по трудно. Но това е по-рядко, основно наблягам на:
                    1. Hard Rock
                    2. Heavy/Power Metal
                    3. Класика

Та така - тези три примера илюстрират най-добре музиката, която харесвам най-много.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      В тази връзка, искам да попитам слушащите чалга - как я слушате хора? Надънена хубавичко, че и целият вход да я чува нали?
                      Защото аз с колкото и почитатели на чалгата да съм говорил отговорът е бил еднакъв: "Слушам си я силно бате, нЪ'л' така мЪ кефи, к'во ми пука, че пречи на съседите".
                      И няма никакво значение, за кое време на денонощието става въпрос.
                      :
                      Хъх...имам едни съседки,на квартира под моя апартамент.Незнам от коя землянка са изпълзели,ама са диви селяндурки...Та ,въпросните същества , бяха решили,че са си на село и могат да слушат кИчеци в несвяст...Да,ама не...Първо,че са длъжни да се съобразяват със съседите като цяло.Второ,че аз пък хич не обичам ,да не ми се изпълняват желанията...И те такаСега не смеят и през дена да усилят
                      Да ходят на дискотека
                      п.п.
                      каквото и да слушаха,пак щяха бъдат принудени да се съобразяват
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                        Хъх...имам едни съседки,на квартира под моя апартамент.Незнам от коя землянка са изпълзели,ама са диви селяндурки...Та ,въпросните същества , бяха решили,че са си на село и могат да слушат кИчеци в несвяст...Да,ама не...Първо,че са длъжни да се съобразяват със съседите като цяло.Второ,че аз пък хич не обичам ,да не ми се изпълняват желанията...И те такаСега не смеят и през дена да усилят
                        Да ходят на дискотека
                        п.п.
                        каквото и да слушаха,пак щяха бъдат принудени да се съобразяват
                        Браво Viki! Иначе шамари ще играят....!
                        Let there be Rock!
                        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

• Оп!
                          sigpic

Comment

• Еее Вики...да не заговориш за мазни кючеци:

http://vbox7.com/play:1d45abbb

Ееее Kuku...пак ме разтапяш брат....
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• ще ми пускат кИчеци,ама друг път
                              Metallica - Seek & Destroy
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Слушам много неща:
                                - Rock
                                - Hard, heavy and power metal
                                - R&B
                                - Hip-hop, rap & so on
                                - Dance & so on
                                - Latino
                                - Pop
                                - Стари нашенски естради
                                - Поп-фолк
                                - И още...
                                Зависи от настроение и момент... не понасям само отделни форми на оперно пеене и джаз - имам чувството, че ми бъркат с игла в мозъка - специфика на слуха.
                                Любимци от край време са ми Helloween, Manowar, Metallica, RunDMC, Public Enemy, 2 Live Crue.
                                Лошото на нашия Поп-фолк е, че всичко е "а-втурско, а-вгъцко, а-всръбско"... нямаме кой да пише нашенски песни... но това не е драма само на тоя жанр ... 26 те версии на Лорийн (Кафе на Евровизия) ги помните нали
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X