Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

QUOTE=old alfist;406890]Няма ли рокаджии или блусари в този форум ? Мониторът ми започна да премигва от тази музика.[/QUOTE]

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
    Абсолутно яко чалга бе, може ли да седнеш да пиеш и да слушаш друго
    Има как да няма, рока си е рок, то не пречи на пиенето, а като пия още повече ме избива на рок [ /негъра е за блус, джаз и т.н./
    Last edited by fred; d.m.y г., 11:04.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

http://vbox7.com/play:df7fdbee
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        музика. Поп фолкът му е майката......яко кючеци, поркане, цици, задници и изправени коси без значение дали са черни или руси. Охххххх майкоооо полудех.
        Пропускаш орлови нокти,камъни Сваровски,всякави тигрови/леопардови шарки,грим -тип "зле поддържан травестит",крещяши бижута ,очила тип "бъбреци " или подобни..иииии,най-важното!Силикон!В циците ,в джуките, в г*за
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Пропускаш орлови нокти,камъни Сваровски,всякави тигрови/леопардови шарки,грим -тип "зле поддържан травестит",крещяши бижута ,очила тип "бъбреци " или подобни..иииии,най-важното!Силикон!В циците ,в джуките, в г*за
          Всичко е гюбек. Другото е неква глупост. Рок, какъв рок бре еееееееееей. На рок задник клати ли са кат пресен качамак а? Клати се нанайси. Слушайте си рок, ма не ми пречете да си КИНЕМ буфата с некое сръбско турбофолк парче докато намигам на русите кифли на светофара.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Има как да няма, рока си е рок, то не пречи на пиенето, а като пия още повече ме избива на рок [ /негъра е за блус, джаз и т.н./
            Значи не си от тези които казват :

Когато ми е гот - слушам рок
            Когато ми е тъжно - блус
            Когато съм пиян - чалга.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Тези, които слушат САМО рок са също толкова елементарни и ограничени като тези, които слушат само Поп фолк. Във всички стилове си има готини песни.
              Искам да попитам какво е блус?
              К.М.

Comment

Всичко е гюбек. Другото е неква глупост. Рок, какъв рок бре еееееееееей. На рок задник клати ли са кат пресен качамак а? Клати се нанайси. Слушайте си рок, ма не ми пречете да си КИНЕМ буфата с некое сръбско турбофолк парче докато намигам на русите кифли на светофара.
                Ееее, аз кога съм казала да не слушаш?Всеки си слуша каквото си искаПрасе кючек 'знайш ли
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  Ееее, аз кога съм казала да не слушаш?Всеки си слуша каквото си искаПрасе кючек 'знайш ли
                  След гюбеците ходя да ми сменят хидравличното масло.
                  Ама поп фолка не е само кючек. Кючеците вече са рядкост голяма и са си КЛАСИКА.
                  К.М.

Comment

Искам да попитам какво е блус?
                    Предполагам, че питаш за музиката от негърското гето, а не говориш за балада.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Предполагам, че питаш за музиката от негърското гето, а не говориш за балада.
                      Благодаря за въпроса -отговор. Поне разбрах, че някой знае какво е.
                      Значи когато ми е тъжно ще си пускам афроамерикански рътъмен блус.
                      К.М.

Comment

Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

През няколко месеца се появява такава тема, баси!
                          Плюя на чалгата!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

След гюбеците ходя да ми сменят хидравличното масло....
                            ти нямаш сърцееее

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              През няколко месеца се появява такава тема, баси!
                              Плюя на чалгата!
                              И да плюеш и да не плюеш пак ще я има. Просто тя е изконно свързана с тези географски ширини, другото е в резултат на глобализацията.
                              оооообичаааам тееееееее искам твойте ръцеееееее........................................ ..
                              К.М.

Comment

Поздрав за всички настоящи и бъдещи издънки на знайните и незнайните чалгари из нашите "географски ширини"

http://www.youtube.com/watch?v=ZrPg7-_14Xc
                                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Working...
                                X