Първоначално публикувано от moonwhisper
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рок или Поп фолк
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКое те кара да мислиш че не познавам сръбската музика, та ме караш да си пускам Шибан Шаулич, напримерЕдинствената разлика между турбофолка и турските или арабски маанета е в инструментите,а не в ритъма и мелодиката...Западните комшии наблягат на акордеона и синтезатора, южните на разни цитри, гъдулки, мандолини, бузукита и не знам кви още подобни инструменти, но музиката е една и съща
Между другото, наясно съм с произхода на турците (монголско-тюркски) и арабите (семитски), би трябвало да ти е ясно че съм образован човек щом не слушам Ивана
http://www.vbox7.com/play:c9f5edb1 - сръбско
http://www.vbox7.com/play:c4ee5c05 - турско"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Хиподил
========
Кът, кокошчице, ела,
нищо че си без пола,
нищо че си без гърди,
туй на Петльо не вреди.
Няма си и той ръчички,
но ни се е*е на всички!
Кът, душичке, къти-къти,
ще те шибам много пъти.
Ти не можеш да броиш,
колко тека са но виж:
не е важно колко пъти,
важното е за гъза ти!
Кът, кокошчице, ела,
нищо че си без пола.
Имаш супер маникюр
и ще имаш моя к*р!
Страшен текст!Ври от ЕнтЕлект...Обмисля се вариат да се включи в учебниците за 1-ви клас“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАз пък като я слушан, необразован ли съмGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВ историята няма "ако", но в случая можеш да видиш каква е традиционната музика в онази част от Европа, непопаднала под османският чехъл и ще си отговориш сам
П.П.Не мога да намеря клипчето дето един хард-кор изпълнител се насира на сцената и почва да се маже по лицето и гардите и да ви видя феновете как ще се изкефите на тоя му акт на....... и аз незнам на к'воAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеНямам желание и време да споря ,защо не приемеш просто ,че тази музика съществува независимо дали това ти харесва или не ,а не когато я чуеш да се обръщаш с погнуса ?
П.П.Не мога да намеря клипчето дето един хард-кор изпълнител се насира на сцената и почва да се маже по лицето и гардите и да ви видя феновете как ще се изкефите на тоя му акт на....... и аз незнам на к'во
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеНямам желание и време да споря ,защо не приемеш просто ,че тази музика съществува независимо дали това ти харесва или не ,а не когато я чуеш да се обръщаш с погнуса ?
П.П.Не мога да намеря клипчето дето един хард-кор изпълнител се насира на сцената и почва да се маже по лицето и гардите и да ви видя феновете как ще се изкефите на тоя му акт на....... и аз незнам на к'во"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment