If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aйде, за да има мир между двата лагера, предлагам ТОВА!
Колеги, благодаря на този които пусна тази тема и ми даде възможност да открия тази група. Супер много ме кефи и немога да повярвам , че след King Diamond, Maiden, Candlemass, Therion и Rhapsodi ще слушам и музиката на тея пичове. От заклет противник на ,,фолка,, , и аз предлагам като колегата мир, но само до тази супер група
Колеги, благодаря на този които пусна тази тема и ми даде възможност да открия тази група. Супер много ме кефи и немога да повярвам , че след King Diamond, Maiden, Candlemass, Therion и Rhapsodi ще слушам и музиката на тея пичове. От заклет противник на ,,фолка,, , и аз предлагам като колегата мир, но само до тази супер група
Ако, наистина те кефи благодари на любезното съдействие на Fear.
е тва вече е приказка
...моя сузана верую ми,а я те моли...
това ми е любимата песен..../по едно време слушах само тая песен,тва беше със седмици/
иска ти се една червена 33-ка 94-та година с лети джанти 1.7 16клапана с антикрило и да не слизаш 3 седмици от нея и само тая песен да слушаш нали хахах
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
иска ти се една червена 33-ка 94-та година с лети джанти 1.7 16клапана с антикрило и да не слизаш 3 седмици от нея и само тая песен да слушаш нали хахах
мне но ти само за 33-ки говориш, кога ти е рождения ден да ти подаря един надпис 33 1.7 16в да си го сложиш на стената над леглото ти или до вазглавницата хахах аре стиа сме СПАМИЛИ че ша са карат
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment