Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
    кой квот му харесва.Аз с две ръце съм за кака Галена и кака Преслава с големите и красиви "очи"...
    хахахах евала колега въпреки че съм фен на ретро чалгата и новата става...

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Надявам се, че на повечето от нас ще е интересно кой каква музика слуша и мнението за двата жанра.

Аз съм фен на мелодичния хард рок и в някои случаи, когато съм извън кръга на приятелите си се чувствам като в "небрано лозе" сред заобикалящата ни чалголюбива среда.

Какво е вашето мнение по въпроса ?
      Alfa Romeo е достатъчно изтънчен автомобил, че да е излишно да се коментират чалгиите. Чалготиите в добавка с Alfa са просто абсурдни и невъзможни комбинации ... Алфа-та върви най-много с Били Айдъл...
      Влюбена в Alfa Romeo GTV
      GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
        Alfa Romeo е достатъчно изтънчен автомобил, че да е излишно да се коментират чалгиите. Чалготиите в добавка с Alfa са просто абсурдни и невъзможни комбинации ... Алфа-та върви най-много с Били Айдъл...
        И ZZ Тор добре и пасва !
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Мдаммм и това става, прав си.
          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• наскоро си мислех, че е голям пропуск, че нямам били айдъл в колата.
            та - да, съгласен. пърпъл, рейнбоу също добре се комбинират
            естествено и павароти
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              наскоро си мислех, че е голям пропуск, че нямам били айдъл в колата.
              та - да, съгласен. пърпъл, рейнбоу също добре се комбинират
              естествено и павароти
              Полезно е да се редуват ! В противен случай нивото на адреналина много се вдига и задръжните процеси са поставени на изпитание.
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:56.
              sigpic

Comment

• Изпитание, изпитание се оказа това да не свършиш поне 5 пъти докат го караш това нещо...
                Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Изпитание, изпитание се оказа това да не свършиш поне 5 пъти докат го караш това нещо...
                  Не съм филолог, важното е уважението към тези които четат ! Да не забравяме, че това е автомобилен форум. От друга страна не е етично, някой който пише в Word и с сору/paste във форумът да ми прави забележка.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:54.
                  sigpic

Comment

• Направо сам потресен от тея писания.Няколко колеги хулят чалгата и само работи от сорта на долу чалгата и колко прости били хората дет я слушат чета тука.Как пак един '' ниско интелигентен чалгар'' не писа против другите стилове музика.И к'во ся да си продадем алфите, че нали чалгата неим отивала.
                    sigpic
                    166 JTD - Ex.
                    164 Super T.S.
                    145 T.S.

Comment

• Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Някъде го бях писал , ама в друга тема.Най-добрата комбинация за Алфа на газ е усилвателя залепен за бутилката и Раммщаин!Хем изсмуква мозъка,хем загрява бойлера и изсмуква газта до дупка.Да не хленчат колегите,когато зимно време и им замръзват бутилките!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ни нам що някои хора се почувстваха обидени, след като нищо лошо не съм казала / като се върнах да се прочета още 1 път какво съм написала, то като двусмислица звучи, моя грешка за което/...май за напред ше да се въздържам да коментирам останалите неща по форума...
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Ни нам що някои хора се почувстваха обидени, след като нищо лошо не съм казала / като се върнах да се прочета още 1 път какво съм написала, то като двусмислица звучи, моя грешка за което/...май за напред ше да се въздържам да коментирам останалите неща по форума...
                            Далеко съм от мисълта да те възпитам, но изразите ти са много крайни и дразнят околните. Написаното от теб не е далеко от това, което мислят много хора, но уважавай и мнението на другите, които мислят по друг начин, колкото и да неможеш да ги разбереш.
                            По отношение на забележката ти към мен - какво да направя като карам по пет пъти и бавно свършвам.
                            И жена ми казва, че това ми е най-големи кусур.

"Да живее Рокендрола" !!!
                            / както пее Васко Кръпката в една негова песен/.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              ...

"Да живее Рокендрола" !!!
                              / както пее Васко Кръпката в една негова песен/.
                              ох... те тая песен все ме подсеща за една друга - на Камен Кацата "Болииии мееее, главатааа, дебееелатааа главааа"..

с тоя гол чай в последно време и една глава не може да ме заболи като хората
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• В момента при мен звучи "Brothers In Arms" от едноименния албум на Dire Straits. Има ли хора, които са слушали този албум?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X