Известие

Collapse
No announcement yet.

На каква гад налетях днеска....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
    Определено си е труднорешима дилема тази ситуация, но щом си тръгнал отдясно да минаваш, значи си загубил контрол. Отстрани е много лесно да се говори, признавам, но аз за моите 3 петилетки зад волана съм се убедил, че безопасността трябва да си остане приоритет, дори и в такива моменти.
    Като ти падне пердето, никой не мисли за безопасността. Това е най-лошото, но трудно можеш да се контролираш.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
      Като ти падне пердето, никой не мисли за безопасността. Това е най-лошото, но трудно можеш да се контролираш.
      Това противоречие е исторически обусловено в емблемата на колите ни /разум-емоция; добро-зло и др./
      Всеки е разкъсан от тази борба на противоположности, но важното е да се стремим да контролираме емоцията, колкото и трудно да е.
      Last edited by old alfist; d.m.y г., 13:16.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Ако си го изкарал на шутове от колата нямаше да те упреквам, но с това, което си направил, си застрашил много невинни хора. Така че, ако имаш нужда да си избиеш негативната енергия, по-добре се насочвай пряко към виновния.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Сега да очакваме ли включване от Бе Ем Ве Форума? Те нали си имат навсякъде "агенти", както и с на Пинко темата за 7-цата...Ще се почнат едни словестни престрелки...едно нещо...
          Иначе браво на Ферарист, добре му е показал кон боб яде ли
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Сега да очакваме ли включване от Бе Ем Ве Форума? Те нали си имат навсякъде "агенти", както и с на Пинко темата за 7-цата...Ще се почнат едни словестни престрелки...едно нещо...
            Иначе браво на Ферарист, добре му е показал кон боб яде ли
            Най-много да го погнат оня с бавареца. На кривото няма как да кажеш, че е право
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Много добре е направил Ферариста! На такива повечко подобни уроци им трябва за да се научат, че на пътя трябва да има чест и колегиалност.
              Еле как ги мразя подобни елементи дето дремят и като тръгнеш да ги изпреварваш почват да натискат газта.
              Още веднъж, браво пич! Предполагам кефа, че си му преподал урока не може да се сравни с едно огледало, още повече пък на теб!
              156 1.8 TS '98 144hp

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                Газ бе, и бой по каската на тия пишлемета, а наистина дайте тия, които все някога са настъпили поне осевата линия и са направили нарушение с това(всички знаем, че те са света вода ненапита и през живота си не са направили нарушение) да се въздържат от обидни коментари по адрес на колегата, защото и да се правят на много важни тук, всички знаем каква е ситуацията в държавата ни, и че на най-спокойния и уравновесен шофер може да му се случи такова изнервяне!!!

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  Браво! Герой! Обясни ми моля с какво си бил по-различен от тоя "мърсол" от тая "гад" Хора престанете с тоя род простотии, вече.
                  сигурно и онзи от бмвто си го е помислил същото.радостно е че и 2мата са се разминали с козметични проблеми.

Comment

Аз по принцип не храня негативизъм към голфаджии или тия с БМВта, със същия успех можеше да е някой и с Опелка, но това си беше не предизвикателство, а направо заплаха срещу мене си, аз ценя кожата си, тя покрива цялото ми тяло, и когато някой я заплаши се обаждат други емоции.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Откакто карам Алфата може би вече стана 4 месеца и с изненада забелязвам, че съм магнит за малоумници ... ама свикнах де вече ги пускам да ме изпреварят за малко намалявам за да не им изхвръкнат колелата в стремежа да ме задминат ... ей такива работи има фън ама не съм фен чак на такива заигравки
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

В рядко лайно камък не хвърляй, защото може да те опръска.
                        Иначе в описаната история, може да се каже, правдата е възтържествувала, ако може да се каже, че това е правдата все пак
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Хубаво си го подредил, колега! Браво
                          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Аз по принцип не храня негативизъм към голфаджии или тия с БМВта, със същия успех можеше да е някой и с Опелка, но това си беше не предизвикателство, а направо заплаха срещу мене си, аз ценя кожата си, тя покрива цялото ми тяло, и когато някой я заплаши се обаждат други емоции.....
                            "Убий глупака с безразличие". Ако можеш погледни от тази гледна точка. Ти имаш в ръцете си сила, която е не никък малка. Това ти дава увереност, че можеш да го "изрязкаш", което е така, но кому е нужно всичко това. Защо да рискуваш живота си и на другите около теб. Аз така бих се успокоил за себе си.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:57.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

на доброто с добро , на лошото с лошо
                              щото иначе няма управия, тия дето са лошите си остават такива,ако ще мрат да мрат и без това правят само поразии,лошото е че и други си заминават покрай тях
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

тъпън е тоя с БМВ-то кво друго да ти кажа -ТЪПЪН

Comment

Working...
                                X