Известие

Collapse
No announcement yet.

На каква гад налетях днеска....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    "Убий глупака с безразличие". Ако можеш погледни от тази гледна точка. Ти имаш в ръцете си сила, която е не никък малка. Това ти дава увереност, че можеш да го "изрязкаш", което е така, но кому е нужно всичко това. Защо да рискуваш живота си и на другите около теб. Аз така бих се успокоил за себе си.
    Браво на колегата,
    А с безразличието не винаги помага,поне сега ще му държи влага и няма да застрашава известно време другите участници.
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

аз пък ти праа евала . Няма тук чомек ,който не е бил на твое място.
      Лошо е само ,че пред монитора всички са праведни а в действителност не е ясно

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

!!!

ФЕРАРИСТ
        Еии много елегантно си го финтирал браво!
        BUSHON RACING SERVICE

Comment

ФЕРАРИСТ,принципно ми пълниш душичката с всички твои изказвания.Ама аз след подобна случка при която беше и детето ми с мен в колата,имам един упрек към теб!
          Абе що не спря да му счупиш краката на тоя?
          Не ми обяснявайте за агресия на пътя и тем подобни глупости...за такива келеши само дърво.
          Аз иначе гледам да не избухвам,повечето пъти съм с детето и не предприемам рискови маневри като теб.За това като го настигна,а то винаги има кои да застигаш,лекичко изтичвам до прозореца и го питам ако ме беше изхвърлил от пътя и ако аз както съм насочил желязото към него какво щеше да стане??
          Ей аман от пубери и подрастващи как беше онова.....анцунг Адидас.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Ей аман от пубери и подрастващи как беше онова.....анцунг Адидас.

+10 точки живот мисля
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              +10 точки живот мисля

Вярно че беше така
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                .....имам един упрек към теб!
                Абе що не спря да му счупиш краката на тоя?
                Не ми обяснявайте за агресия на пътя и тем подобни глупости...за такива келеши само дърво.
                .
                Това винаги го оставям за крайна мярка, боя е рисковано нещо, на едно аверче брат му за един шамар отнесе 10 години, не че му е силен шамара, но хайванина паднал, и си строшил главата, и леко умрял......и затва.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

zdr

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Това винаги го оставям за крайна мярка, боя е рисковано нещо, на едно аверче брат му за един шамар отнесе 10 години, не че му е силен шамара, но хайванина паднал, и си строшил главата, и леко умрял......и затва.....
                  Попринцип постъпката на колегата е грешна, но ако някой каже, че не е правил подобно нещо в подобна ситуация мисля , че ще излъже!
                  За боя...... Не се биите голяма грешка! Една средна телесна може да ви излезе през носа, ще се молите да е била причинена на вас в някой момент!
                  sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                  http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                  !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Първоначално публикувано от mimo_ Покажи съобщение
                    Попринцип постъпката на колегата е грешна, но ако някой каже, че не е правил подобно нещо в подобна ситуация мисля , че ще излъже!
                    За боя...... Не се биите голяма грешка! Една средна телесна може да ви излезе през носа, ще се молите да е била причинена на вас в някой момент!

Така е , ако те хванат

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

здр

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Така е , ако те хванат
                      Абе това е същината на проблема, всички сме безсмъртни

Comment

[QUOTE=mimo_;453376]Абе това е същината на проблема, всички сме безсмъртни[/

Това е , никой не е безсмъртен ,но не всички ги хващат V!!!!

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

zdr

Ще го кажа по друг начин: от всеки тарикат има по-голям тарикат!
                          Понеже всички са мега тарикати и си мислят, че ще им се размине затова сме свидетели на такива случки.
                          Дали става въпрос за изпреварванията (случая с колегата) или за просто мерене на пишки и избиване на комплекси самия подхот, подсъзнателно е проблема.
                          Незнам да ли се изказах разбираемо но се надявам да си разбрал накъде бия!

Comment

БМВ джигити или на Голфаджиите батковците имаше едно такова клипче ФЕРАРИСТ всичките са един дол дренки баце само че от цялата картинка изпускаме и феновете на опел те също са много бързи водил съм си лични наблюдения и ситуацията не ме учудва чак толкова само че след като се е случило всичко това това е трябвало да обърнеш да спреш до него и да му се изхилиш брутално тогава още повече щеше да накърниш неговото достоинство а след това тоя тип може да си продаде БМВ-то и да си купи алфа щото освен на звук на нищо друго не го докарват хихихи
                            Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 11:23.
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                              БМВ джигити или на Голфаджиите батковците имаше едно такова клипче ФЕРАРИСТ всичките са един дол дренки баце само че от цялата картинка изпускаме и феновете на опел те също са много бързи водил съм си лични наблюдения и ситуацията не ме учудва чак толкова само че след като се е случило всичко това това е трябвало да обърнеш да спреш до него и да му се изхилиш брутално тогава още повече щеше да накърниш неговото достоинство а след това тоя тип може да си продаде БМВ-то и да си купи алфа щото освен на звук на нищо друго не го докарват хихихи

Хе хе хе , това с обръщането ми и спирането до оня ми хареса бая.. Ще да е било много ефектно :

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                                БМВ джигити или на Голфаджиите батковците имаше едно такова клипче
                                .....
                                тогава още повече щеше да накърниш неговото достоинство а след това тоя тип може да си продаде БМВ-то и да си купи алфа щото освен на звук на нищо друго не го докарват хихихи
                                И щяхме да имаме още един 'Алфаджия' и което е още по-лошо с накърнено достойнство...
                                Сега да обобщим:
                                "Алфаджия" с накърнено достойнство = НУРС (Не Управляем Реактивен Снаряд)

Не благодаря!
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X