Известие

Collapse
No announcement yet.

На каква гад налетях днеска....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    И щяхме да имаме още един 'Алфаджия' и което е още по-лошо с накърнено достойнство...
    Сега да обобщим:
    "Алфаджия" с накърнено достойнство = НУРС (Не Управляем Реактивен Снаряд)

Не благодаря!
    правилно,Адаш!
    Ферариста го следя и си е съвсем наред човека,но като ни падне пердето всички правиме простотии.Темата ме задължава да кажа,че на пътя алфистите са най-коректните шофьори.Просто си знаеме силата.
    Ще се подкрепя.Така е и по целия свят. Карах с едни итгалианци и бяха с една 156 3.2 в6 и след 300 км спряха и бяха много щастливи,че съм потдържал тяхната скорост с Алфи.Бяха просто щастливи,че една 1351 кубика алфа се движи така.Това е истината.Винаги се радваме на постиженията на събратята от близките ни форуми,но не сме ограничени.Пинко е един от примерите.Търтея и той си има други приоритети,както и много от нас,но все пак е по добре да си Сеньоре от другарю с голфа и нокия 3310.
    Абе нали ме разбрахтеАз съм на много
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ехх след като ти счупи огледалото, през цялото време докато четях се надявах тоя да е е нашибал некъде, в смисъл по стъбилно, калници,капак,фарове,брони
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        и си е съвсем наред човека,но като ни падне пердето всички правиме простотии.Темата ме задължава да кажа,че на пътя алфистите са най-коректните шофьори.Просто си знаеме силата.
        Бе и аз си се следя от време на време, уж контролирано излизам от релси, но тоя просто ме изнерви......не искам да деля народа на голфажии, и прочее, но ако трябва, тия с БМВ са на първо място......особенно старозагорските.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Залгам си главата че бмв-то е било е36, 316 или 318 или 320 в краен случаи

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Това винаги го оставям за крайна мярка, боя е рисковано нещо, на едно аверче брат му за един шамар отнесе 10 години, не че му е силен шамара, но хайванина паднал, и си строшил главата, и леко умрял......и затва.....
            Как така умрял "леко" ?

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ами смятам че не е оживял иначе защо авера на ФЕРАРИСТА ще отнесе 10 год затвор а "леко' е сложено да не звучи грубо

П.П нека Николайчо си каже
              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                Как така умрял "леко" ?
                Ми без излишни мъки......и от шамар се умира, ако ти е кофти кармата.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Ми без излишни мъки......и от шамар се умира, ако ти е кофти кармата.....
                  Трябвало да го спреш да му забършеш 2 шамара и да го пратиш да си ходи разреван
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                  X