Известие

Collapse
No announcement yet.

Рекламна война между BMW и AUDI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен ме кефи Субарото. Всички сме се нагледали на лъскави Аудита и БМВ-та, но това е по-скоро показност на финансово състояние - банално е вече.
    Субарото е странно и неразпространено, затова ми харесва.
    sigpic
    Имам си количка,Жълта и добричка!
    Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
    - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
      Мен ме кефи Субарото. Всички сме се нагледали на лъскави Аудита и БМВ-та, но това е по-скоро показност на финансово състояние - банално е вече.
      Субарото е странно и неразпространено, затова ми харесва.
      Субарото изобщо не е премиум. От тази марка само ми харесва Импреса Sti
      Ако искаш да си раличен по софийските улици ти трябва Кадилак.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
        Субарото изобщо не е премиум. От тази марка само ми харесва Импреса Sti
        Ако искаш да си раличен по софийските улици ти трябва Кадилак.

Е в случая нали правим паралел между БМВ, Ауди, Субару и Бентли - аз просто споделям кое ми изглежда най-готино.
        sigpic
        Имам си количка,Жълта и добричка!
        Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
        - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Твърдо против АУДИ! Откога ауди е сред бмв и мерцедес та чак и за по-добри се мислят...елелел помните ли преди 20тина години ауди беше по-зле от опел(не че сега е по-добре) само не ме караите да ви показвам стари аудита, бмв-та, мерцедеси и алфи ...МОСКВИЧА Е 1000 пъти по-добра кола от всяко едно АУДИ ! Било то глупаво куатро или с предно! Единственното ауди което става що годе е С1! Когато Мерцедес направили първата кола алфа въобще ги е нямало, когато Енцо Феррари карал алфа, бмв се молели на вартбург за лиценз за 1-вият си автомобил(около 30-те години) а АУДИ КЪД Е! Имахме ауди 100 и оттогава намразих ВАГ групата! Но това разбирасе си е мое мнение не ви задължавам да се влияете от него ! ПОЗДРАВИ!

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Интелегенция бълва от дискусийте ви в тая тема ... неам думи

За рекламите - всичко хубаво, ама не на всякъде са позволени такива преки съревнования.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Знайш ли кво става ако ти се спука гума с бентли - качуваш се на репатрака и отиваш в Румъния на сервиз щото в БГ няма как да ти развият гумата.....
              миналия месец видях пред един гумаджия Бентли кабрио с резервна гума като на нашите,но нямаше с какво да я снимам
              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
              Продавам Алфи на части!

Comment

От трите елитни немски марки, Audi е най-големият смех. Всеки, които е имал възможност да кара и трите марки (модели и моторизация в един клас, разбира се) го потвърждава, ама това е друга тема. Да не говорим за нералистично скъпата подръжка на това дърво.
                Ето откъде тръгна цялата щуротия и нахъсване на господата от Инголщат и тяхната каручка http://www.youtube.com/watch?v=78rxD...eature=related
                Last edited by Pepo; d.m.y г., 09:58.
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  От трите елитни немски марки, Audy е най-големият смех. Всеки, които е имал възможност да кара и трите марки (модели и моторизация в един клас, разбира се) го потвърждава, ама това е друга тема. Да не говорим за нералистично скъпата подръжка на това дърво.
                  Ето откъде тръгна цялата щуротия и нахъсване на господата от Инголщат и тяхната каручка http://www.youtube.com/watch?v=78rxD...eature=related
                  МуХаХАхахах забележи само - Мерцедес от 60-те, Бмв от 70-те и чисто ново ауди хахаха смееех яко

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                    МуХаХАхахах забележи само - Мерцедес от 60-те, Бмв от 70-те и чисто ново ауди хахаха смееех яко
                    То само това да беше...
                    А какво за внушението, че всички, които карат коли различни от Audi, са кретени - който има BMW е ''розов'', Lexus пък е автомобил за пенсионери

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      То само това да беше...
                      А какво за внушението, че всички, които карат коли различни от Audi, са кретени - който има BMW е ''розов'', Lexus пък е автомобил за пенсионери
                      Искам и аз да съм пенсионер или поне леееко розов хаахахах Според мен ауди нямат,няма да имат и никога не са имали място сред марки като БМВ и МЕРЦЕДЕС!
                      Поздрави!

Comment

Караш Фолксваген поддържаш Мерцедес - това е формулата на Ауди.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Подръжката на Е-класата е по-евтина от тази на А6 (проверено преди 5 месеца). Но това не пречи аЛди да е по калпавата кола

Comment

Имам приятел, който кара само Ауди и е на мнение, че под А6 всичко друго е компромис.

Като цяло доста бих могъл да поспоря с това дали Ауди е в топ 3 или не, но имат своите заслуги. Аз лично не бих отказал едно ТТ или направо R8, нищо че е подобрен голф. А и също разните модели с начални букви S и RS.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                                Имам приятел, който кара само Ауди и е на мнение, че под А6 всичко друго е компромис.

Като цяло доста бих могъл да поспоря с това дали Ауди е в топ 3 или не, но имат своите заслуги. Аз лично не бих отказал едно ТТ или направо R8, нищо че е подобрен голф. А и също разните модели с начални букви S и RS.
                                Кво да ти кажа, аз се возих на чисто ново ТТ на 5 дена няма, адски тясно е особено отзад и на новородено бебе ще му е тясно, не е толкова бързо, пък и пише Куатро пък е с предно Собственника на които е Ауди-то има 159 2.4 жтд и разни С класи бмв-та и чесно да ти кажа в 159-ката чувството като се возиш не може да се сравнява с нищо освен с това в БМВ М5 (пак на този собственник) Аудито не е лошо но за тези пари има къде къде по-хубави коли, пък и аз и жигула не бих отказал но това е друг въпрос..
                                ПОЗДРАВИ

Comment

Working...
                                X